2777
2789
عایق بزارید

اخه چقد عایق  دوتا اتاق دیوارمشترکه  پذیرایی اشپزخونه مشترکه   اوناسرویس میرن من قشنگ میفهمم  همه باهم فامیلن ارتباط دارن  چندبارتذکردادیم ولی اصلا انگارنه انگار  

کاش ازاول به این چیزهاتوجه میکردیم

اخه چقد عایق دوتا اتاق دیوارمشترکه پذیرایی اشپزخونه مشترکه اوناسرویس میرن من قشنگ میفهمم همه با ...

خب با این وصف راهی جز تعویض خونه ندارین تنها راه همون عایق هست که میگی میسر نیست 

برای ارامش خودت هم شده خونتو عوض کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من بجای مرغ استفاده میکنم ، کلا هر غذایی مرغ داشته باشه بجاش بوقلمون می زارم ،برای پیتزا ، سوخ ...

من یبار رون گرفتم هرچی طعم و مزه بود قاطیش کردم همسرم فهمید بعد گفت یکم سفته گوشتش

ببخشید میدونم سوالم غیر اقتصادیه ولی سالاد سزار چجوری درست میکنید برای من زیاد خوب نمیشه ممنون

عزیزم منم از اینس تا سرچ میکنم ،سعی میکنم اونجوری درست کنم ولی سخت نمیگیرم ♥️

فقط چون خودم رژیم هستم، مرغش رو مزه دار میکنم با یه قاشق چای خوری سس مایونز و فلفل سیاه و کمی زردچوبه و پودر سیر

بعد گریل میکنم💫

رستوران ها اکثرا سوخاری میکنن وسطش هم پنیر موزارلا ی مدادی میزارن که خیلی خوشمزه تر میشه🌟

گوشت بوقلمون رو چطور مصرف میکنید؟

من سینه و ران هر دو رو چرخ میکنم و مخلوط با گوشت گوساله استفاده میکنم

برای کتلت، ماکارونی، کباب کوبیده، کباب تابه ای، قلقلی، لازانیا ،همبرگر..... هرچیزی که چرخ کرده لازم داره 

از سینش هم یه کوچولو مکعبی خورد میکنم ،برای شوید پلو یا دمی گوجه یا حلیم 

حتما فلفل سیاه بزن که لطیفش کنه عزیزم 

من سینه و ران هر دو رو چرخ میکنم و مخلوط با گوشت گوساله استفاده میکنمبرای کتلت، ماکارونی، کباب کوبید ...

من هنوز نتونستم گوشت بوقلمون و بلدرچین و این چیزا رو بخورم کلا یه گاردی میگیرم انگار باید چیزها و طعم های اشنا رو بخورم..ولی یادمه دوستمون گردن بوقلمون میگفت میخره و با برنج میخورن. من حتی نمیتونم متاسفانه لب بزنم ولی خواهرم میگفت خورده بوده و خوب بوده دیگه نمیدونم

سلام مطمئنی از بانک مرکزی اومده بود ؟

دو تا کیسه که آرم بانک مرکزی داشت دستش بود. و کارت شناسایی خودش. من که همه سوالارو غلط و غلوط جواب دادم. اصلا خوشم نمیومد که به بعضی از سوالاتش جواب بدم چون زیادی با دخل خونه ما کار داشت. برای کسی این مورد پیش آمده؟؟ 

ببین برادر من یکبار از شرکت در اومده بود و بیمه بیکاری میگرفت. از فردای روزی که بیمه بیکاری میگرفت مدام یک عده میومدند توی محل در پوشش آدمهای مختلف ، از همسایه ها میپرسیدن که این اقا سرکار میره یا نه؟ حتی به خود برادرم زنگ میزدند و صمیمی احوالپرسی میکردند و یک دستی میزدند که مشغولی؟ سرکاری؟ و اینجوری تا بالاخره این برادرم از کلافگی رفت راننده اسنپ شد. فرداش از بیمه تامین اجتماعی تماس گرفتند. اینم رفت و همونجا بهش گفتند: شاغل شدی، بیمه بیکاریت قطع شد. بای بای.

دلم به اونایی که فکرمیکنن مهربون و گوگولی ام میسوزه چون هنوز اون روی سگ و وحشی منو ندیده اند.

سلام دوستان من یه سوالی برام پیش اومده من الان توی شهرمون بادومیلیاردوسیصدتانهایت 500میتونم یک اپارتمان تمیز7سال ساخت درمنطقه متوسط بخرم و350تا400تومن رهن میره من خودمم الان توی یک اپارتمان سال ساخت 89یافکرکنم 90ساکنم تمیزه وجای خوبیه ازشهرمن دوست داشتم یکی دوسال دیگه اپارتمانموبفروشم وبافروش ماشین وطلاووام دوخرده ایی بزارم ویک خونه ویلایی 200متری جای متوسط شهربخرم که بعدن برای اینده پسرم طبقه بالاشوبسازم ولی اینجامیبینم خانمهامیگن برای کمک درامدخونه دوم خوبه ولی بنظرتون واقعاارزش داره مبلغ رهنش؟بنظرم خودم که خیلی کمه وچیزی دست ادمونمیگره شایدم اشتباه میکنم ممنون میشم دوستان نظربدن 

مثلامن امسال 350واحدورهن دادم که خب میره براپول خریدش چون پولم کمه سال بعدنهایت بتونم صدتومان دیگه رهن اضافه کنم یاسه تومن اجاره بگیرم بنظرخودم انچنان کمکی توزندگی نمیکنه این مبلغ نمیدونم شایدم اشتباه میکنم نظرتون بگیددوستان بوس به همه تون

سلام عزیزم قربون زبون خیرت 🤭🧡🧡🧡الان گوشیم رو باز کردم دیدم دی جی پی پیام داده ۱۰۰ملیون اعتبار به ...

عزیزم مبارکت باشه خیلی برات خوشحالم فقط یه سوال ببخشید چطور شد بهت اعتبار داد از دیجی پی  استفاده می‌کنی یا از دیجی کالا استفاده می‌کنی

سلام دوستان من یه سوالی برام پیش اومده من الان توی شهرمون بادومیلیاردوسیصدتانهایت 500میتونم یک اپارت ...

اینم بگم فکرنکنیدپسرم میخوادزن بگیره بفکرخونه هستم براش 😄پسرم هنوزدنیانیومده اصلن ودخترم 10سالشه یعنی فعلن عجله ایی ندارم براخریدخونه ویلایی ولی توذهنم هست وخیلی علاقه دارم که حتمن نهایت 5یا6سال دیگه بخرم ولی تواین مدت دوست دارم یه کاری هم بکنم که درامدمون افزایش پیدابکنه خودم خانه دارم وفقط شوهرم شاغله حقوقش هم کمه برامون 40وخرده ایی که بااین گرونی بقول خواهرشوهرمعصومه خانم به جایی نمیرسونه😅 ومیخوام درامدمون افزایش پیدابکنه 

بنظرخودم کارپدریی شوهرم درامدش خیلی عالیترازرهن دادن واجاره گرفتن هست ولی کارپرزحمت وریسکی هست کشاورزیه واحتیاج به هزینه داره اجاره زمین وخرج کارگرواب وغیره ویمقدارمیترسم برای اینکارطلاهاموبفروشم ولی خب ممکنه مثلایه میلیاردهزینه کنیم ودومیلیاردسودکنیم درعرض 6ماه که عالیه وریسکهاوزحمتهای خودشم داره 

اینم بگم فکرنکنیدپسرم میخوادزن بگیره بفکرخونه هستم براش 😄پسرم هنوزدنیانیومده اصلن ودخترم 10سالشه یع ...

با توجه به گرون شدن مواد غذایی و خوراکی کشاورزی گزینه خوبیه من جای شما بودم اگر همسرتون سررشته داره و وقت میگذاره کشاورزی خوبه.

سلام بچه هاماخونمون یک سال تحویل گرفتیم وخودمون نصبیات درجه یک همه چی انداختیم حالا مشکلمون اینه دیو ...

سلام مبارکتون باشه ببخشید دیوار مشترکتون دقیقاً از کجا به هم وصله چون من یادمه قبلاً که تو آپارتمان می‌نشستیم دیوار آشپزخونه ما با دیوار آشپزخانه واحد روبروییمون به هم چسبیده بود ولی هیچ وقت هیچ صدایی نه از خونه ما به خونه اونا می‌رفت نه صدای اونا ما رو اذیت می‌کرد