2777
2789
سلام عزیزم عکس فاکتورش رو میتونی بفرستی؟احساس میکنم یه اشتباهی شده چون با این عددهایی که شما گفتی حد ...

فاکتورنگاه کردم نوشته ۵ گرم و ۸۸۰ سوت اجرت ۱۰ درصد که باهم ۷۸ ملیون و ۶۰۰ کارت کشید

مهره ی مار روزگارمی 😍 عشق موندگارمی نفس.. 😍 دنیام پسرام😘😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اونجا اشتباه تایپی بود ۵ گرم و ۸۸۰ سوت. چطور حساب کرده؟

آره متوجه شدم

۲۰ درصد میشه. ۱۳۵۰۰ م بالاتر طلای خام محاسبه کرده 

بستگی به ظرافت کار داره

ولی طلافروشان آشنایی که میشناسم طلای نو را ۱۰ تا ۱۲ درصد میفروشن

البته بازار طلافروشان هم از ۲۰ تا ۴۰ درصد هم میفروشن

آره متوجه شدم۲۰ درصد میشه. ۱۳۵۰۰ م بالاتر طلای خام محاسبه کرده بستگی به ظرافت کار دارهولی طلافروشان ...

بعد فاکتور زده ۱۰ درصد 🙂 تازه قیمت و ۸۵ میگفت و اینهمه ملاحضه کرد یعنی

خیلی دارم حرص میخورم کاش بجاش سکه برمیداشتم یا طلای کم اجرت

خانما سلام معصومه جان کجایی من خیلی ناراحتم واقعا انگیزه برای ادامه دادن ندارم....شوهرم یه وام ۲۰۰ ت ...

اینجور مواقع سریع طلای خام یا همون ابشده خریداری کن

بعد که طلای مورد علاقه و درصد مناسبت را پیدا کردی جابجا میکنی 

اینجوری حداقل طلاشو داری فقط کارمزد میدی

الکی مینویسن

۲۰ درصد حساب کرده

حرص نخور

اگر مدال و زنجیر نداشتی لذتشو ببر

دفعه بعد کم اجرت بگیر ۵ درصد تا ۷ درصد

که حداقل برای مثال توی این خرید ۱۰ م به نفعت میشد

الکی مینویسن۲۰ درصد حساب کردهحرص نخوراگر مدال و زنجیر نداشتی لذتشو ببردفعه بعد کم اجرت بگیر ۵ درصد ت ...

اگه ببرم قبول میکنن جای سکه تعویض کنن؟ باتوجه به اینکه شهرما پنجشنبه ها بازار طلا بسته س و رفت تا شنبه

فاکتورنگاه کردم نوشته ۵ گرم و ۸۸۰ سوت اجرت ۱۰ درصد که باهم ۷۸ ملیون و ۶۰۰ کارت کشید

الان یکم منطقی شد عزیزم

۲۰درصد براتون حساب کردن

مبارکتون باشه...ان شاءالله با دل خوش استفاده کنید...

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...