2777
2789
دوستان گلم سلامممم من مدتی بود که در حساب ویپادم سکه جمع میکردم که وام بگیرم امروز دیدم وام ۲۵ میلیو ...

سلام عزیزم شما تونستید وام رو بگیرید منم مشکل شما رو دارم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
ما یک ساینا صفر گرفتیم الان دو ساله و یک چینی صفر ساینا پدرمون درآورد با اینکه ده هزار تا کار کرده ج ...

واقعن ماشین فقد کره ای که مرگ نداره ( کیا و هیوندا و …) بقول شما دیگه شانسی نیس ولی منم قبول دارم ماشین ایرانی و چینی همشون انگار شانسیه که از شانس خوب دربیاد یا نه ، بعضی از این ماشینا حتی صفرشونم اذیت کنه مثل همین ماشین شما که ۱۰ تا کار یعنی در حد صفر دیگه ،  همیشه باید تو نمایندگی بود چه برسه حالا کارکرد بالا …

درسته ۲۰۷ ماشین خانواده نیس فقد برای داخل شهر خوبه بخاطر کوچیک بودنش جای پارک و اینا راحته

منم شنیدم تارا هم ماشینای خوبی در اومده اما خب باید ببینید چی بیشتر مدنظرتونه دیگه ، چون سلیقه های ماشینی آدما خیلی متفاوته 

پیشاپیشم مبارکتون باشه هر چی خریدین الهی که بقول خودمون چرخش حسابی براتون بچرخِ به خوشی 🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعن ماشین فقد کره ای که مرگ نداره ( کیا و هیوندا و …) بقول شما دیگه شانسی نیس ولی منم قبول دارم ما ...

مرسی عزیزم 

همسرم عاشق تویوتا میگه مرگ ندارع راست هم میگه اونایی که دارم رد نمیکنن ولی باورت میشه ساینا پدرمون رو درآورد خوبیش اینه گارانتی داره و کم خرج 

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

بله هم فرمون رو داده دست من هم گاهی دخالت می‌کنه پیامای دیگمو رو بخون متوجه میشی میدونه من خرج نمیکن ...

ببخشید من پیامای دیگه رو نخوندم عزیزدل

خیلی در جریان نیستم

به نظر میاد شاید بشه یک مبلغی برای ولخرجی بذاری کنار

بدی دستشون که همونو فقط خرج کنن

اینجوری واقعا مدیریت پول برای شما سخت میشه