2777
2789

سلام مهربونا 😘

خوبید با عشق میام میخونمتون واسه پیشرفتاتون کلی ذوق میکنم واسه مشکلاتتون غصه میخورم دعا میکنم زودی مشکلاتتون حل بشه انگار خانواده خودم هستین خلاصه که من عاشق شماهام💐

من همیشه از یه طلافروشی خرید میکردم یه شهر دیگست 80 کیلومتر فاصله داره تا شهریور خودمون چون گاهی مجبور به فروش میشدم این طلافروشی رو می‌شناختم بهش اعتماد داشتم مجبور بودم برم شهر دیگه پیشش.. دیروز بچها رسوندم مدرسه اومدم خونه ساعت 8بود گفتم بخوابم خوابم نبرد بلندشدم نهارم گذاشتم صبحانمو خوردم یه دستی به سر صورتم کشیدم ساعت شد ده نهار خاموش کردم ..

پیاده رفتم گشتی تو بازار بزنم هم جهت روحیم هم پیاده روی خلاصه لیست نوشتم دیدم فقط یه پنیر و ستا شیر پاکتی کوچیک نیاز دارم رفتم رفتم دوربرم نگاه کردم قیمت گرفتم از شلوغی بازار انرژی گرفتم خلاصه رسیدم به یه طلافروشی رفتم داخل یکم طلاها شو نگاه کردم چشمم خورد به پلاکاش آنقد قشنگ بودددن نگم براتون کوچولو شاید نیم گرم و 600 سوت ولی من عاشق شون شدم فروشنده پرسیدم گفتم طلا چند درصد داری گفت 7درصد تا5 درصد بستگی داره چی بخوای خلاصه فروشنده واقعا خوش اخلاق بود ..تصمیم گرفتم از این به بعد بجای اینکه برم شهر دیگه 80 کیلومتر فاصله اونم همه طلاهاش7درصده کمتر نمیده از همین طلافروشی شهرمون خرید کنم تصمیم گرفتم تا آخر ماه یکی از اون پلاکا گوگولیش بخرم چطوریش نمیدونم در حال حاضر موجودی کارتم طلام 30هزار تومنه نقد 800هزارتومن دارم 😂😂 آرزو بر جوانان عیب نیست دعا کنید بخرم میام بهتون میگم پولش چجوری جور شد امیدوارم جور بشه 😆

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون اولیه خونه بهتره دومی منطقش خب بچه هاتون مدرسه میرن ؟اگر میرن منطقه مهمه حالا اون خونه اولی خیلی ...

نه اولی هم منطقه اش بد نیست ولی پایین تره نسبت به دومی،

بچه هام ۵ ساله و یک ساله هستن،

و چند سالی طول میکشه تا بخواییم باز بفروشیم بهتر بخریم

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
سلام ، هر دو خونه سند دارند؟ به نظر من اولی ، من خونه ایده آل تر رو به محله ترجیح میدم

اولی سند داره ، دومی قولنامه ای

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
اولی سند داره ، دومی قولنامه ای

قولنامه ای اصلا نگیرید، خونه قولنامه ای ریسکه،ممکنه خدایی نکرده بعدا چند صاحب دیگه پیدا بشه و دادگاه و شکایت و وکیل و...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خانومای گل من یه چیز دیگم بگم خدمتتون تواین 15سالی که ازدواج کردم و از همون زمان بچگی که خودم هم 15س ...

سلام دوست عزیز

چه صادقانه و بی ریا نوشتی و تجربتو دراختیارمون گذاشتی 

ممنون ازت❤

بیشتر برامون بنویس لطفا

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
🤎از اونجایی که وقتی پول تو کارتمه شاخم میزنه میگه منو خرج کن😁🐃دیروز ۲ تومن داشتم سریع تبدیل کردم ...

اوخیییی من از اونحایی که خدا فعلا در این نعمتشو به روم بسته از طرف همسرم برای خودم مثل هر سال روز دختر سفارش دادم بیارن. خیلی سعی میکنه که بگه عزیزم شما همسر من هستی هفت ساله ولی فایده ای نداره 😂😁😂

اوخیییی من از اونحایی که خدا فعلا در این نعمتشو به روم بسته از طرف همسرم برای خودم مثل هر سال روز دخ ...

برات ایت الکرسی خوندم قشنگم🌱

دورت بگردم انشالله به زودی میای خبر مامان شدنتو بهمون میدی باهم جشن می‌گیریم🙏🏻🤍

دختر دار هم بشی که میشه نور علی نور🤩

همسرت باید از این به بعد دوتا دوتا کادو بخره ❤️

همسر منم میگه تو زنِ منی، دخترِ بابات

هرکی برای دختر خودش بخره😂

برات ایت الکرسی خوندم قشنگم🌱دورت بگردم انشالله به زودی میای خبر مامان شدنتو بهمون میدی باهم جشن می‌ ...

قوربون دل مهربونت برم🌹🌺

انشالله

اتفاقا میگه  ولی زورش به‌من نمیرسه 

روز پسر هشت صبح‌منو بیدار کرده میگه روز پسره ماچش کردم  😂😁

تا غروب هر بار منو میدید میگفت  همون ماچ و تحویل میگرفت ولی شب  براش  دو‌مدل دسر و غذای مورد علاقشو درست کردم کلا با غذا حالش خوبه 

ولی خوب من روز مرد براش هدیه میخرم آقا روز زن دست خالی میاد  تهش  شااااید نقذی حساب کنه 😂😂😂