2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم با احترام من کاملا مخالفا،به قول اون ضرب المثله شکم رو وقتی ول کنی به اندازه دشته،ولی وقتی تو ...

بچه ها من شاغلم و مجرد و بالای ۳۰ سال😅

یعنی بچه نیستم

ولی هنوز میان وعده یا غذا رو از خونه میبرم سرکار

سلامت غذا بشدت مهمه

الان غذاهای بیرونی بشدت با روغن های افتضاحی طبخ میشه و تمام ادمهای باسوادی ک من میشناسم خودشون غذاشونو درست میکنن و میارن سرکار

مگررر اون هایی ک وقت ندارن ک اماده میخرن 

ک اون ها هم متاسفانه دچار مشکلات معده و اضافه وزن و چربی خون بالا شدن

ببخشید چن درصده وامه و اینکه همین دو ماهه میخوان بهتون بدن ؟و ببخشید ضامن چی میخواد اقساط چقدره

عزیزم ضامن کارمند رسمی و اره دوماهه هست ک پول تو حسابه بعدش قرار بدن 

درصدشو نمیدونم قسطش هم حدود ۱۲ تومن میشه دقیق نمیدونم 

تو نت سرچ کنین بانک ایران زمین طرح طلوع جزعیات اونجاست

سلام به همگی

منم لابلای شلوغی هام بازم پس انداز را فراموش نکردم 🥰

۸۰ م پول داشتم و چند روزی به طلافروشم سپرده بودم که هرموقع قیمت مناسب بود بهم خبر بده تا ابشده بخرم

دیگه دیشب گفت بخر قیمت اوکی هس

اندازه ۸۰ ت در قیمت ۱۰۴۹۰ ت برام خرید زد

آن شاالله که خیره

همگی موفق باشید🥰

😢😢😢😢😢

دوستان اون خونه اولی که گفتم خیلی خوبه ، الان مالک زنگ زد گفت پشیمون شده از فروش خونه 🤕🤕

من خیلی دپرس شدم و حالم گرفته شد ، چون واقعاً خونه به دلم نشسته بود 🥺

تو رو خدا دعا کنید زودتر یه خونه خوب بخریم ، دیگه خسته شدم از این خونه کوچیک ، هوای سرد، حموم توی حیاط ، بچه کوچیک 😭

میشه برام یه صلوات بفرستین خونه دلخواهمون بخریم 🙏

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
مرسی عزیزم همسرم عاشق تویوتا میگه مرگ ندارع راست هم میگه اونایی که دارم رد نمیکنن ولی باورت میشه سای ...

ببخشید مشکلات ساینا چیه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

سلام دوستان عزیزم 

اومدم دین ام رو به تاپیک و معصومه جون که واقعا برامون زحمت کشیدن و از جون و دل مایه گذاشتن ادا کنم.دوستان من مدل سفت و سخت پس اندازی نیستم اصلا،  خرج میکنیم تفریح سفر و.رستوران زیاد.... اما این عکس رو میذارم چون این طلا رو فقط ازین تاپیک دارم 

من به پارسیان اعتقادی نداشتم میترسیدم تقلبی باشه کسی نخره اما تحت حرف های دلگرم کننده دوستان مخصوصا معصومه جون، دو سالی بود از اسنپ پارسیان میگرفتم اونم فقط برای کادو سکه های ریز 100 سوت از وقتی 300 هزار تومن بود( اصلا برای پس انداز نمیگرفتم  که الان با خودم میگم چه اشتباهی کردم منکه قسط میدادم کاش سکه های بزرگتر بر میداشتم)

البته هفته پیش دلو زدم دریا و یک یک گرمی گرفتم ، امروز تو طلا فروشی این ست رو دیدم و خوشم اومد و هیچ پولی نمی تونستم بابتش بدم به ذهنم رسید با پارسیان هام عوض کنم رفتم طلافروشی دوستم لطف کرد با 5درصد حساب کرد و معجزه اونجا بود که فقط 40 میلیون تومن پارسیان هام شدند واقعا باااور نکردنی بودددددد الهی صد هزار مرتبه شکرتتتتتت

با تک تک سلول هام به این حرفتون ایمان اوردم 

(معجزه ی پول های خرد)

الهی بیشترش و بهترش نصیب شما ها بشه 

سپاسگزارم از تون و دعای خیرم بدرقه زندگی تون باشه.

سلام دوستان عزیزم اومدم دین ام رو به تاپیک و معصومه جون که واقعا برامون زحمت کشیدن و از جون و دل مای ...

بسیار عالی ، مبارکتون باشه     

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
چون امکان ویرایش پست نبود ...این عکس جا موند😁

به به مبارکه گیلی لی لی لی کل کشیدم برا عروس و دوماد انشالله که خیلی خوشبخت وعاقبت بخیر بشید وامیدوارم که آغاز روزهای عاشقی براتون شیرین ترین خاطرات زندگیتون بشه من خیلی خوشحال شدم عزیزم 🌹🌹🌹🌺🌺🌺