2777
2789
از بازار اپلیکشن همراه من رو دانلود کن بعد شماره تو وارد کن وارد اش که شدی زده مکالمه بزن روش بعد ...

عزیزم  ممنون از وقتی که گذاشتین. یه سوال اینترنتی که تو بسته هست مثلا من اگه بخوام ۲ گیگ بخرم تا آخر ماه میتونم استفاده کنم یا مهلتش محدوده؟چون تو خونه وای فای دارم فقط برای وقتی که بیرون نت لازم بشه میخوام

عزیزم ممنون از وقتی که گذاشتین. یه سوال اینترنتی که تو بسته هست مثلا من اگه بخوام ۲ گیگ بخرم تا آخر ...

با اجازتون من جواب میدم 

اگر بسته ترکیبی یک ماهه بگیرید بله تا یک ماهه میشه از ۲ گیگ استفاده کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ماماناتون گفتید منم از مامانم بگم؛ تو خورد و خوراک کم نمیزاشتن اگه خوراکی میخواستیم نه نمیاوردن اما لباسامون همیشه از بقیه پایینتر بود درصورتی که داشتن بهتر بخرن اما براشون مهم نبود و خسیس بودن

هنوز که هنوزه لباس دخترای اقوام هم سن و سال خودم تو ذهنمه، برای عروسی داییم هفت سالم بود یه پیراهن برام نخرید با بلوز شلوار رفتم هنوز یادمه

فیلم عروسی دخترخالمو میدیدم حدودا نه سالم بود مانتو فرم مدرسه تنم بود ، هنووز یادمه

ببین اونقدر ندار نبودیما اونسالا وضع معمولی داشتیم الانم ماشالله جزو پولدارای فامیل و منطقه خودشون حساب میشن اما مامان من یه ذره لباس و استایل براش مهم نبود

همین الانشم برا خودش نمیخره، با اینکه خیلی دوسش دارم و کلی اخلاقای خوب داره اما خب اینم باگ اخلاقیشه اینجا گفتم که مامانای دختردار حواستون باشه

خدایی نکرده دخترتون مث الان من بعد ۲۰ سال به گذشته فک نکنه و چشاش پر بشه😭 مدرسه که میرفتم کاپشنم کفشم همه وسایلم ارزون و بدرد نخور بود همیشه فکر میکردم ما خیلی فقیریم.

جشن عاطفه ها که تو مدرسه به بچه های وضع مالی خوبی نداشتن یا پدرشون فوت شده بود وسایل میدادن

همیشه با خودم میگفتم چرا به من نمیدن😢😢

موقع ازدواج،موقع جهیزیه،موقع بدنیا اومدن بچم تمااام اینا ادامه داشت و منم ساکت و مظلوم یکبار اعتراض نکردم

دیگه بزرگ که شدیم وضع مالی متوسط تبدیل به عالی شده بود اما چه فایده ،باورتون میشه من تک دختر بودم اما کل جهازم سال ۹۵ شد ۲-۳ میلیون فقط یه سری ات و اشغال ارزون آشپزخونه( البته شهر ما رسم نیس کل جهاز دختر ببره دختر فقط وسایل ریز آشپزخونه باید ببره) اماااا همون زمان همه وسایل برقی ریزم برا دخترشون میگرفتن مثل آبمیوه گیری،چایساز و توستر و … اما مامان من فقط یکم چیز میز پلاستیکی-سرویس چینی۶ نفره-سرویس قاشق ۶ نفره -خدایی خنده داره بقیشو نمیگم🤣🤣

یعنی بخام بگم از حسرتهام یه کتاب میشه ….

قانع و دور از جون همگی خاک بر سر بار اومدم، تا همین امروز دارم تلاش میکنم که به خودم اهمیت بدم خودمو دوس داشته باشم، یه جوری بار اومدم نمیتونم نیازامو خواسته هامو بگم

نمیتونم از شوهرم درخواست چیزی داشته باشم

دارم خودمو پا..ره میکنم یکم اینا رو یاد بگیرم

و به شدت به جمله ی زنی که خرج داره ارج داره معتقدم…..

خداروشکر الان خودم درامد دارم همسرمم وضعش  بدنیس

از لحاظ مالی مشکلی ندارم پس انداز دارم ،خرجا بجا

ولی خب همسرمو خسیس باراوردم چون زیاد چیزی ازش نخواستم و در تلاشم درستش کنم کم کم ….

چون معتقدم مرد باید برای زنش خرج کنه… دعا کنید موفق بشم🤣🤣🤣 

کار بسیار درستی می کنید پس انداز باید معقول و درست باشه ما از اینده خبر نداریم شاید اینده اصلا خیلی ...

وای چقدر پستتون عالی بود.

منم مثل شما یه پسر دارم کلاس سوم هست و همیشه نگران آینده اش هستم.هم نگران تک فرزند بودنش و هم آینده ای مبهم که در انتظارشون هست.

به خدا امیدوارم و میگم ایشا...شرایط بهتر خواهد شد.به نظر منم حتی اگه وضع مالیمون بد باشه نباید به بچه مدام اینو گوشزد کنیم.چون واقعا بچه ناامید میشه . حس بدی بهش القا خواهد شد.دعای خیر پدر و مادر هم تو آینده و سرنوشت بچه ها خیلی تاثیر داره ولی بازم اول و آخر تلاش و کوشش خود بچه آینده رو رقم میزنه.ایشا...همه بچه ها عاقبت بخیر بشن. 

از ماماناتون گفتید منم از مامانم بگم؛ تو خورد و خوراک کم نمیزاشتن اگه خوراکی میخواستیم نه نمیاوردن ا ...

میبینی چقدر بده بخاطر همین میگم صفر و صد نباشید آدم یکسری چیزها تا ابد یادشون میمونه

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

ممنون عزیزم از راهنماییتوننان باگت پس همیشه داریدمیشه قلق های ساندویچ خوشمزه رو هم بهمون بگید؟😍چون ...

عزیزم از پاسخگویی شما هم ممنونم 🙏

نون باگت رو هر روز تازه از بیرون میگیریم ، نان فروشی معروف شهرمون تو مسیر باغ هست ، هر روز برگشتنی از باغ میخریم.

گلم همبرگر رو من با چرخ کرده و پیاز و کمی پودر سوخاری میذارم با ادویه خیلی کم ، یه چیزی مثل کباب تابه ای .

فلافل هم مثل بیرون زیاد نمیذارم ، اسمش فلافله 😃 هر چی برنج اضافه داشته باشم با نخود پخته و پیاز و سینه بوقلمون و تخم مرغ تو غذاساز یا خرد کن چرخ میکنم (ادویه و آویشن و زیره و جعفری و سیر رنده شده ) و سرخ میکنم ،  بیشتر غذاهام ابتکاریه 😃 بیشتر سالم بودنشون برام مهمه ، قلق خاصی ندارند ، هر چی جلو چشمم باشه و یا از وعده قبلی اضافی بیاد تبدیل میشه به غذا 😃 ولی خدایی همسر و دخترمم خیلی غذاهامو دوست دارند و جای دیگه تمایل ندارند غذا بخورند.

عزیزم تاپیک آشپزی هم مال رویا جونه ، بزن رو اسم استارتر ، تو تاپیک هاشون هست ❤️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
از ماماناتون گفتید منم از مامانم بگم؛ تو خورد و خوراک کم نمیزاشتن اگه خوراکی میخواستیم نه نمیاوردن ا ...

ممنون عزیزم که برامون نوشتی 

برای من تلنگر خوبی بود😘😘

متشکرم

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟

عزیزم همین که ذهن شما به این مسئله آگاه شده یعنی نصف راه رو رفتی 

فقط باید حواست باشه از اون ور بوم نیفتی 

پادکست و کتاب های خوبی هست که می تونه بهت کمک کنه 

شاید کسی مث من درگیر این موضوع باشه که به خودش اهمیت نمیده چیزایی که برام مفید بوده رو مینویسم شاید بدرد یه نفر خورد🥰

اول همینکه فهمیدم من واقعا دوس دارم شیک باشم و به خودم برسم و برام مهمه و این داره اذیتم میکنه پس باید حل کنم

و این رفتارها ریشه در نوع تربیت من داشته و مادری که اصلا به خودش نمیرسید حتی یه تیکه لوازم آرایش و کرم نداشت،کلا سالی یک یا دوتا کرم دست میخرید و تمام

پس من با اون دوستم که مامانش هرروز یه تیپ میزده آرایش ملایم داشته متفاوتم ، اول اینو قبول کردم که خودمو سرزنش نکنم که چرا بغضیا انگار ذاتن شیکن و من نیستم.

مرحله دوم : توی گوگل،چت جی پی تی،همین نی نی سایت،اینستا و کلا فضای مجازی سرچ میکردم چجوری به خودتون میرسید؟چقد خرج خودتون میکنید و …..

و تمام نکته هایی که خوشم میومد نت برداشتم

مرحله سوم : یه کمدتکونی اساسی کردم و هرچی کهنه و قدیمی بود ریختم رفت

مرحله چهارم: یه بودجه گذاشتم برای تفریح( کافه رفتن، یه بستنی کنار خیابون خوردن و …) یه بودجه هم برای لباس و ارایشگاه و لوازم پوست و هرچی که برای یه لیدی لازمه😁

البته روتین پوستی اینا از چندسال قبلتر داشتم ولی منظمترش کردم

مرحله پنجم: مدام چیزایی که نوشتم رو میخوندم تا تکرار بشه و بشه عادت و هر چندوقت حتما یه چیزی برای خودم میخریدم تا حس خوبشو داشته باشم و بهم انگیزه بده

مرحله ششم: الان از خودم راضیم🥹♥️ و نمیدونید این حس رضایت درونی که آدم از خودش داره چقددد حالمو خوب کرده

آلاله ای که الان داره براتون مینویسه : صبح پاشده مسواک و روتین پوستی انجام داده(شوینده-آبرسان-ضدآفتاب-عطرررر) یه پیراهن سفید با گلهای صورتی پوشیده ،پاهاشو انداخته روهم 

و اومده براتون مینویسه بعدم مکلمشو بخوره😁

راستی تایپیک من خودم را دوست دارم  بانو ارتمیس

و تایپیک کاربر گلبوته خانم : شروعی دوباره برای ملکه ها

این دوتا تایپیک خیلی مفید بود برام،اسماشون سرچ کنید میاره

عزیزم از پاسخگویی شما هم ممنونم 🙏نون باگت رو هر روز تازه از بیرون میگیریم ، نان فروشی معروف شهرمون ...

ممنونم عزیزم

واقعا آفرین به همت و سلیقه شما😍

نان تازه و غذای کاملا خانگی

عالیه✨

تاپیک آشپزی هم ممنوووون

شاید کسی مث من درگیر این موضوع باشه که به خودش اهمیت نمیده چیزایی که برام مفید بوده رو مینویسم شاید ...

عالیه جالبه وقتی من روتین پوستی میرم فک کنم پوستم جوگیر میشه کلی جوش میزنه ولی وقتی یک ضدآفتاب میزنم عالیه 

کلی هم روتین عوض کردم

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

سلام به همگی خانمای کدبانوببخشید سوالی داشتم تو این پروسه ای مدیریت مخارج با اعضای خانواده مخالفتی ن ...

ببینین شرایط همه یه جور نیست.من اون اوایل که با همسرم نامزد شدیم متوجه شدم که خودش و خونواده اش تا حدی خسیس هستن.البته اینا اصالتا وضع مالی خوبی داشتن و دارن،ولی چیزی که خونواده های ثروتمند رو ثروتمندتر میکنه همین مدیریتشون هست که ممکنه بعضیا بهش خساست هم بگن.

خلاصه من راه خودم رو میرفتم ولی با گذشت زمان منم مثل همسرم شدم.یعنی تو مجردی و اوایل نامزدی خیلی به تیپ و ظاهرم میرسیدم ولی بعدا دیگه روشم تغییر کرد و خیلی اهل پس انداز شدم.الانم گذشته ها رو که با خودم مرور میکنم راستش یه خرده پشیمونم از ولخرجی هایی که داشتم.و میتونستم تو مجردی کلی طلا بخرم ولی ....

بازم از عملکرد خودم ناراضی هم نیستم.منظورم اینه که اگه هدفمون مهم باشه برای رسیدنش هم باید از خیلی چیزا بگذریم.به قول معروف بهشت را به بها می دهند نه به بهانه.الان پسر خود من بعضی چیزای به درد نخور میخواد میگم بیا پولش رو بدیم برات پارسیان بگیریم.آینده این پارسیان خیلی به دردت خواهد خورد.

دیگه اونقدر گفتیم که بچه خودش میدونه چی به چیه.ولی تو خورد و خوراک کم نمیذاریم.