2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.اگر تقویت مژه سریتا خواستین بگیرین حتما سرمش رو بگیرین پمادش خوب نیست البته بیشتر وقتی پوست چرب ...

چون داروخونه ها وقتی سرمش رو ندارن الکی میگن کرمش خیلی خوبه و...قیمت کرم خیلی هم بالاتر هست

ممنون از یادآوری ات عزیزم ❤️ منم با خوندن پستِ شما بیشتر به فکر فرو رفتم که تا حد امکان بدم بیرون ،و ...

عزیزم راهنمایی میکنید داداشم وسیله یخچال تی وی بکیره بهتره یا طلا؟ فعلا مجرده تا یکساله دیگ

مهره ی مار روزگارمی 😍 عشق موندگارمی نفس.. 😍 دنیام پسرام😘😍
وای ببخشید 😂😂

خودمم خندم میگیره🤣😭😭😭

چون تو رانندگی ناشی بودم گفتم با این پراید تمرین کنم دستم عادت کنه ولی متاسفانه چنان روحیه ام باختم اصلا انرژی ندارم دس به سوییچش بزنم

عزیزم راهنمایی میکنید داداشم وسیله یخچال تی وی بکیره بهتره یا طلا؟ فعلا مجرده تا یکساله دیگ

هر دوتاش خوبند و یه جور سرمایه گذاری ...ولی طلا ارزشش بیشتر از وسیله هستش 

شاید عروس خانم اومد و یه مدل دیگه دوست داشت 

و اینکه جا میخواد ...و اینکه اگه یه لحظه پول کم آورد می‌تونه به راحتی طلا رو بفروشه و کارش رو راه بندازه 

ولی وسیله رو نمیشه عزیزم ❤️ 

عزیزم یاسمین خانم اولا اینکه واژه حمله کردن اصلا جالب نیست که دیدم بارها استفاده میکنی در وصف همه او ...

سلام.نقاش خانم فکر نمیکنم منظورشون باهمه باشه چون یه سری‌ها بااینکه شاید منظور بدی نداشتن ولی لحنشون خیلی بد بود

سلام خانوما،یه سوالاگه خونه ای باشه به متراژ ۱۳۲ متر،سند دار،میشه با سندش وام گرفت؟چقدر مثلا وام تعل ...

بله عزیزم میتونین بگیرین ...از مسکن میگیرین 

فک کنم نزدیک پونصد اینا باشه  ،سقفشون رو زیاد کردند 

هزاران بار لایک 👌مطالعه و کسب مهارت و سرمایه گزاری روی خودمون هم یه نوع سرمایه گذاری طلایی محسوب م ...

ممنون عزیزم داریم درس پس میدیم.من اولین پست شما که تو تاپیک خوندم خیلی واسم جذاب بود و بعد اون همه حرفهای شما رو دقیق میخوندم و واسه همسرم هم میگفتم و روی ایشون هم تاثیر داشت.حرفهای شما هم خودش یه دوره آموزشی کامله🥰🥰.فقط معصومه جون آدرس کانال ایتا رو میخام اگه مشکلی نداره

ممنون عزیزم داریم درس پس میدیم.من اولین پست شما که تو تاپیک خوندم خیلی واسم جذاب بود و بعد اون همه ح ...

قربونت برم من ❤️ شما لطف داری عزیزم ❤️ 

عه مگه نیومده اون روز براتون فرستادم خصوصی 

ممنون عزیزم داریم درس پس میدیم.من اولین پست شما که تو تاپیک خوندم خیلی واسم جذاب بود و بعد اون همه ح ...

در خواست دادم بهتون یه دونه پیام بدین می‌فرستم براتون ژیلا جان ❤️ 

انگار شمارو با کس دیگه اشتباه گرفتم 😅

ممنون از یادآوری ات عزیزم ❤️ منم با خوندن پستِ شما بیشتر به فکر فرو رفتم که تا حد امکان بدم بیرون ،و ...

سلام .معصومه جان .

خوبی عزیزم ؟ 

برای منی که اب زیاد مصرف میکنم تلنگر خوبی بود .

عزیزم توی یک‌پستت گفتی ماست دکتر گفته کمتر بخورید به جاش شیر بیشتر بخورید  دلیلشم میتونی بهم بگی که ما هم آگاه بشیم؟ 

در خواست دادم بهتون یه دونه پیام بدین می‌فرستم براتون ژیلا جان ❤️ انگار شمارو با کس دیگه اشتباه گرفت ...

من چند ساله خاموش میخونم.تازه عضو شدم خیلی بلد نیستم.درخواست دوستی و قبول کردم نمیدونم چطوری پیام بدم😅