2777
2789
عزیزم تصمیم گیری اصلی با خودت و همسرت هست ولی اینم نظر منه ، شاید بتونه تو تصمیم گیری کمکتون کنه ❤️ب ...

مثل همیشه عالی مریم خانوم 

فکر خوبیه اگر همسرتون بپذیره

ولی عزیزم من مادرشوهرم تهرانی هستن واقعا قورمه سبزیش معرکه است ترکیبش ۲کیلو تره،یک کیلو جعفری، ۲۵۰گر ...

حالا من بگم ترکیب سبزی قورمه ما چیا هستن تره جعفری گشنیز شنبلیله شوید (برگ چغندر ریحان ویه سبزی داریم بادرش)از هر کدوم خیلی کم مثلا ۱۰۰ گرم برای ۵ کیلو..من تهرانی ساکن زنجان هستم طعم این ترکیب خیلی دوست دارم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من بگم ترکیب سبزی قورمه ما چیا هستن تره جعفری گشنیز شنبلیله شوید (برگ چغندر ریحان ویه سبزی داری ...

یعنی عزیزم این ترکیب برای زنجان هستش خوشمزه میشه 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
سلام دوستان من چند باره این سوالو میپرسم جوابی دریافت نمیکنمسکه ی گرمی برای پس انداز چی خوبه؟

سلام سوالتون مبهمه سکه گرمی که فقط یه مدله که حباب زیاد داره.اگه منظورتون یه گرم سکه س که پارسیان یه گرمی هم داره.

سلام دوستان من چند باره این سوالو میپرسم جوابی دریافت نمیکنمسکه ی گرمی برای پس انداز چی خوبه؟

سلام سکه یک گرمی پارسیان منظورتونه؟ 

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
@masumehjoon‍ سلام دوستان ، شما راه حلی دارید که بدن قوی بشه و کمتر مریض بشیم بخدا پاییز که میشه تا ...

سلام لیموی تازه رو پوست بکنید هسته هاشو در بیارین تو یه شیشه لایه به لایه لیمو وعسل بریزین درشو ببندین بذارین تو یخچال بعد دو هفته هرروز یه قاشق بخورین .اگه بچه تون دوست نداشت بخوره براش شربت ایمیونس بگیرین دخترم زود زود سرما میخور ایمیونس میخوره خداروشکر اگرم سرما بخوره خیلی خفیفه. من خودم هروقت احساس میکنم سرما خوردم ازاین ترکیب میخورم سریع رفع میشه هرروز نمیخورم.

اره دقیقا نظر منم همینه وگرنه تا الان یکارایی میکردم😊

توکل بر خدا ... همهیشه نیتت رو خوب بگیر ،خدا خودش مالتو پر از برکت میکنه عزیزم ؛  هیچ گنجی بالاتر از ااتماد بینتون نیست .... ایام به کام 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
بله دست دوم بود .درصدشو نمیدونم .فاکتورشو یادم رفت بیارم .فردا میرم .اگه حساب کنی چند میشه

عزیزم عذر میخوام دیر جواتو دادم

اگه ۷درصد برات حساب کرده باشه میشه ۳۱میلیون

دقیق تر بخوام بگم ۳۱.۱۳۷۰۰۰

دیجی پی وامش چند تومن چند درصد سودمهلت باز پرداختش به چه صورته چند قسطه هست بعد با دیجی پی میشه طلا ...

عزیزم دیجی پی رو من نگرفتم یعنی شرطش اینه که شما باید از دیجی کالا خرید کرده باشید سودم اسنپ پی سودی نداره عزیزم و ۴قسطه هستش🙏

عزیزم دیجی پی رو من نگرفتم یعنی شرطش اینه که شما باید از دیجی کالا خرید کرده باشید سودم اسنپ پی سودی ...

چهار قسط که نمیشه گفت یک قسط موقع خرید میپردازی سه تا قسط هم سه ماه بعد

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

خواهر گلم هر کاری کنی وام بگیری یا طلابفروشی بهتر از شریکی خونه خریدنه مگر در صورتی که پدر شوهرت خون ...

من این تجربه دارم الان میخوایم خونه رو بفروشیم بهترشو بخریم ولی تا پدرشوهرم رضایت نده نمیشه چون سند به اسمش درصورتی که شریکی خریدیم

سلام دوستای عزیز 😍❤️

بنده دوسال هست که خواننده خاموش هستم 🥰

ازتون تشکر میکنم بخاطر تجربه های مفیدی که بدون چشم داشت در اختیار بقیه قرار میدین 🙏❣️

من خیلی ازتون یاد گرفتم🙏

انواع وام ها و خرید طلا و پس انداز و ...🥰

امروز یه روشی یاد گرفتم در رابطه با سکه پارسیان 🫠😍

و چون خیلی از دوستان ترس تقلبی بودن این سکه ها رو دارن خواستم کمکی کرده باشم تا با خیال راحت خرید کنن😍

روی هر سکه پارسیان یه کد استاندار هست

شما باید این کد رو به شماره ۱۰۰۰۱۵۱۷ پیامک کنین

البته باید به اول کد استاندار علامت G اضافه کنین

بدین صورت برای شما یه پیام فرستاده میشه که نوشته این سکه پارسیان معتبر است 😍

اینجوری با خیال راحت میتونین هنگام خرید پارسیان سریع اعتبار سکه رو چک کنین😍

مثلا اگر کد استاندارد روی سکه T1166 هست شما باید GT1166رو به شماره ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال کنین😍

جیباتون پر پول تنتون سلامت خانومای عزیز🙏❣️