2777
2789
یه موردی که هست دیدین میگن مثلاً فلانی لاغره ازدواج کنه چاق میشه یا بعضی‌ها بعد زایمان چاق میشن اینه ...

عزیزم من خیلی سردم میشه ،همیشه بی انگیزه ام انرژی زیر صفر

حوصله بچه هامم ندارم چه برسه همسرم

چاقی شکمی دارم

به زور کارهای خانه رو انجام میدم خونه ام همیشه به هم ریخته است

اعصابم هم زود خرد میشه،همش تو فکر رو خیالم 

خواهشا کمکم کن

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

عزیزم رحم عضوی هست که حتما باید گرم بمونه و همون سرد بودن رحمتون باعثش هست شما سردی تو بدنتون غلبه ک ...

. عزیزم لطفاً اگه میشه یه تاپیک بزنید و تمام مطالب رو اونجا کپی کنید، اینجا پراکنده شده نمیشه راحت پیدا کرد مطالب مفیدتون رو، ممنون ازتون 🙏

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بایدچکارکنم دکترم رفتم چی خاصی نداد

دکتر که تو این موارد کاری نمیکنه اگر آزمایش و سونوگرافی چیزی نشون نده خوب دکتر میگه مشکلی نیست

ولی طب سنتی برای شما خیلی کمک می‌کنه کاش تو شهرتون اگر طب سنتی مطمین و خوب سراغ دارین مراجعه کنین.حتی آنلاین حتما پیگیری سین.البته طب سنتی مطمین و متخصص        

چون مصرف داروهای گیاهی بدون آگاهی خیلی مضره

ماساژ رحم با روغن خیلی برای شما تاثیر گذاره از روی شکم ولی خوب بدون اطلاع از بدنتون مثل وزن و ....نمیشه نسخه پیچید.

اگه سرد مزاج باشین خوراکی های با طبع گرم خیلی خوبه.ولی اول از همه کاری که لازمه پاکسازی بدن هست عرق کاسنی خیلی خوبه چون عارضه ای هم نداره و به شدت مفیده

خب شغل همسرتون چی هست؟

برنامه نویس هست

شرکت دارن ولی ثبت نشده

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
. عزیزم لطفاً اگه میشه یه تاپیک بزنید و تمام مطالب رو اونجا کپی کنید، اینجا پراکنده شده نمیشه راحت پ ...

میدونین عزیزم تاپیک نزدم چون متخصص نیستم

تاپیک بزنم شاید کسانی مشکلاتی مطرح کنن که چیزی نمی‌دونم.  من فقط مواردی که درمانشون رو دیدم و با تجربه کسب کردم می‌تونم کمک کنم.نمیدونم راه دیگه هست یانه.مثلا تو دورهمی یا نمیدونم؟

میدونین عزیزم تاپیک نزدم چون متخصص نیستم تاپیک بزنم شاید کسانی مشکلاتی مطرح کنن که چیزی نمی‌دونم. م ...

نه شما تاپیک بزن ما استفاده میکنیم، اینطوری راحت تره برامون ،

البته سوءتفاهم نشه ، من به بخاطر نظم این تاپیک نگفتم ها ، برای اینکه مطالب یکجا سرجمع باشه گفتم عزیزم، البته اگه براتون سخت نیست .

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
عزیزم برای طناب زدن حتما مراقب زانوعا باشه و اینکه قبل و بعدش نرمش داشته باش در رابطه با وام خانگی م ...

ممنون عزیزم برای توصیه هات،اتفاقا زانوم درد میکرد و تازه شروع کردم پای مرغ میخرم و مخورم.یعنی تاثیرات خیلی شگرفی داره بمب کلسیم و ویتامین دی هست.پیاده روی هم هر روز دارم.

قرعه کشی شما هم خیلی جالبه،میدونی من خودم تنها یه دلیل واسه قبول اینجور قرعه ها دارم درسته ضرر میکنم ولی وقتی همسرم مثلا میدونه من قرعه شرکت کردم،کاری به کارم نداره و نمیگه بهم کمک کن.

منم آدم اصلا ولخرجی نیستم،جمع میکنم طلا میخرم و تو کارای بزرگ از دستش میگیرم ولی نمیدونم چیکار کنم ازم توقع کمک نداشته باشه.

سلام دوستان گل ایام ب کام.من امروز با پول یک وام یک جفت النگو خریدم وزنش ۹گرم و ۱۳۰ هست.قیمت طلا  ۱۰میلیون و ۵۴۳ هزار تومن بود.و مبلغ پرداختی شد ۱۰۷ میلیون تومن.میشه لطف کنید برام حساب کنید ک چطور حساب کرده چند درصد؟

سلام دوستان گل ایام ب کام.من امروز با پول یک وام یک جفت النگو خریدم وزنش ۹گرم و ۱۳۰ هست.قیمت طلا ۱۰ ...

سلام عزیزم مبارک باشه ، تقریباً ۱۱ درصد

سلام دوستان گل ایام ب کام.من امروز با پول یک وام یک جفت النگو خریدم وزنش ۹گرم و ۱۳۰ هست.قیمت طلا ۱۰ ...

مبارکتون باشه به دل خوش همیشه به خرید انشاالله 

گرمی ۱۱۷۲۰ حساب کرده 

داستان کوتاه و پُر مفهموم ❤️

یه دختر جوون بود که همیشه فکر می‌کرد برای تغییر زندگی باید کارهای خیلی بزرگ بکنه

می‌گفت: «من تا سرمایه نداشته باشم، تا موقعیت درست پیش نیاد، هیچ‌کاری ازم برنمیاد.»

یک شب خسته و دلگیر توی کوچه راه می‌رفت که چشمش به یه پیرزن افتاد

پیرزن یه چراغ نفتی کوچیک داشت که به زور نور می‌داد❤️

دختر پرسید: «مادرجون! این چراغ کوچیک چه فایده‌ای داره؟ اصلاً چیزی رو روشن نمی‌کنه.»

پیرزن لبخند زد و گفت: «عزیزم، همین چراغ کوچیک شاید نتونه کل کوچه رو روشن کنه، ولی جلوی پای منو نشون میده❤️

همین که جلوی پام روشن باشه، یعنی می‌تونم قدم بعدی رو محکم بردارم.»😍

اون لحظه انگار دنیای دختر عوض شد

فهمید برای حرکت لازم نیست همه‌چیز بزرگ و کامل باشه. فقط کافیه یه چراغ کوچیک توی دلش روشن کنه و با همون، قدم بعدی رو برداره🌿

از اون روز به بعد هر وقت می‌خواست دست از تلاش بکشه، یاد چراغ کوچیک پیرزن می‌افتاد. خودش شد همون چراغ برای زندگیش و حتی برای اطرافیانش❤️

گاهی بزرگ‌ترین معجزه‌ها با همون کارای کوچیک شروع میشه. یه لبخند، یه دعا، یه قدم… همین‌ها میشه چراغ راه فردا😍

@royayezendegi‍