2777
2789
عنوان

شوهرم بعد از دو سال

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 46 پست

هدیه عروسی برای عروس دوماده دیگ اگ میخوان بردارن دیگ چ عروسی گرفتنیه اصلاا😐😐

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت چه پرروعه.واقعا انتطار داشته وقتی برا مهمونات مجلس نگرفته کادوهاشو بدن بهش؟؟؟شهر ما همین جوریه.هر کس جدا جشن میگیره پول کادوهارو هر سمت خودش برمیداره.درست ترین و منصفاته ترین حالت ممکن همینه

الان ما چند وقته دیگه عروسی یکی از فامیلای منه شوهرم میگه بیام دیدنی نمیدم چون دیدنی نگرفتم منطقیع؟ ...

اندازه شام و پذیرایی ک میخورید پول بدین 

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
خانواده شوهر خیلی با خانواده خودت فرق داره پدر شوهرت شاید برا شما خونه و ماشین هم بده پدرت جهازت دا ...

من واقعا حق و ب هیچکی نمیدم چون از هر طرف حرفا رو می‌شنوم هر کی حق دارع

[QUOTE=337412483]ینی عروسی که خانواده همسرتون گرفتن پولشو ب شما دادن بعد عروسی ک شما گرفتین پولتون ر ...

خب بهش بگو ماکه نگفتیم پولو بدین خودتون این کارو کردین .

کار بدی هم نکرده مادرتون خرج عروسی داده خب پولم واسه خودشه هرکس خرجی بده پولو بر میداره دیگه زیاد کش نده این قضیه رو بیخیال شو همسرتم چیزی گفت هیچی نگوبحثو عوض کن دیگه کاریه ک شده هرچی بیشتر کشش بدین دعواهای جدیدتری شروع میشه

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

عزیز دلم

اصلا کادو عروسی برا این باب شد که کمکی بشه به کسی که میخاد عروسی بگیره

کادوی خواهر برادر و گاهی خاله اینا که نزدیکن هدیه تبریک هس به عروس دوماد ، بقیه اش مال کسی هست که خرج رو داده

واسه ما مهمان خودش تصمیم میگیره که هدیه رو روی سفره بده عروس داماد و یا ببره بده میزبان ( صاحب عروسی خودش خرج داده باشه خودش برش میداره ، عروس داماد خرج داده باشه میدن بهشون )

به همین راحتی

عروس دوماد خیییلی ندار باشن اول زندگی گاهی هم میدنشون به خودشون

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜
شوهرت چه پرروعه.واقعا انتطار داشته وقتی برا مهمونات مجلس نگرفته کادوهاشو بدن بهش؟؟؟شهر ما همین جوریه ...

میگه پول عروسی مال عروس و داماده اگه هم بخوان بردارن باید بگن اخه خانوادم اصلا ب روی خودشون نیاوردن

الان ما چند وقته دیگه عروسی یکی از فامیلای منه شوهرم میگه بیام دیدنی نمیدم چون دیدنی نگرفتم منطقیع؟ ...

خوب اگر شوهر شما مراسم می گرفت دیدنی هم خودش  می گرفت الانم  بگو ما رفتیم فقط در حد  خودمون پول میدیم(یعنی دیدنی زیاد نمیدیم) و هزینه اصلی پای خود خانوادمه چون اونا دیدنی گرفتن

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
میگه پول عروسی مال عروس و داماده اگه هم بخوان بردارن باید بگن اخه خانوادم اصلا ب روی خودشون نیاوردن

نخیر پول عروسی مال عروس دوماد نیس.مال کسیه که عروسی گرفته.حالا چه داماد چه خانوادش چه خانواده عروس.خانواده ها گناه کردن بچه رو عروس یا دوماد کردن؟هم جهاز بده یا اگه خانواده پسری طلا بخر تو خونه و ماشین کمک کن.چندصد میلیونم خرج عروسی بده؟از کجا بیارن؟؟

نخیر پول عروسی مال عروس دوماد نیس.مال کسیه که عروسی گرفته.حالا چه داماد چه خانوادش چه خانواده عروس.خ ...

چون خانواده شوهرم دادن ب خودمون یکم شوهرم اینجوری شده