2777
2789
عنوان

شوهرم بعد از دو سال

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 46 پست

😂😂ما بختیاریا اگه دوتا عروسی هم بگیرن خرج دوماد باید بده تازه چند روز قبلشم باید چند قلم کالا همون مواد غذایی ببره خونه پدر عروس که اگه مهمون داشتن تو اون چند روز استفاده کنن....کادو ها یا پول باشه به خود عروس میدن

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا وقتی خودش خرج داده پس هر چی جمع بشه مال خودشونه

دوما وقتی دیدنی ها رو خودش برداشته پس تو عروسی بستگان خودش باید جبران کنه و چیزی به پای شما نیست

دیگه دلیلی نداره همسرتون ناراحت باشه

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 

هرکی خرج عروسی و بده، پول جمع شده برای خودشه عزیزم.

این رسم اکثر جاها وجود داره

چرا وایمیستی متلک میخوری🤔

محکم بگو بابام خرج کرد ، بابام قراره جبران کنه بعدا، هدیه هام برای خودش بود

اولا وقتی خودش خرج داده پس هر چی جمع بشه مال خودشونه دوما وقتی دیدنی ها رو خودش برداشته پس تو عروسی ...

الان ما چند وقته دیگه عروسی یکی از فامیلای منه شوهرم میگه بیام دیدنی نمیدم چون دیدنی نگرفتم منطقیع؟ واقعا درست نیست 

مردا همینن.من داییم وزنش ۲۷ سال پیش خدا خیرشون نده مامانمو گول زدن وسهم ارثشو فروختن اونم مفت،بعدم معلوم شد به فامیل دور زنداییم فروختن. دوباره یه جای دیگه یه خونه بود اونم گفتن نه ما سهممونو نمیفروشیم بشما،بعد خبر اوند به غریبه فروختن تازه مجبوری دوباره از مامان منم امضا گرفتن وکامل فروختن.  بابامم لج کردن تومحله پدریش زمین خرید ساخت ولی خوبی این محله کجا واون محله کجا.

بابام هنوز که هنوزه گاهی بحثو پیش میاره ومیزنه توسر مامانم. حالا جالبه ها خود عموها وعمم هم همین کارو با بابام کردن ولی اونارو به روی خودش نمیاره.بااینکه بابام بچه اوله و بزرگتر وعقلش باید بیستر میرسید

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم

ینی عروسی که خانواده همسرتون گرفتن پولشو ب شما دادن بعد عروسی ک شما گرفتین پولتون رو مادرتون برداشتن درسته یا من نفهمیدم؟؟

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

خانواده شوهر خیلی با خانواده خودت فرق داره پدر شوهرت شاید برا شما خونه و ماشین هم بده

پدرت جهازت داده خودشم ک خرج جشنو داده پس حق داره برا خودشون بردارن

گویا خودتم حقو میدی به شوهرت اگه بار اول اینجوری گفته بود توپیده بودی بهش دیگه از این حرفا نمیزد

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂