toyoulove مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 639 عنوان امشب دلم میخواست بغلم کنه 167 بازدید | 6 پست بااینکه یکم مشکل مالی پیش اومده و دغدغه امون شده.ولی دلم میخاس بغلم کنه دست ب سرم بکشه به شوخیام به خنده هام بخنده .به چشمام نگاه کنه یکم امیدواطمینان بده بهم محبت بده نیازموبرطرف کنه.اماهی اخم و تخم بودبجای لبخندحتی مسخره.وقتی بهش میگفتم بغلم کن میگف برواونور.میزنمت.نمیبینی خستم.بزاربخابم.همش حرفای تکراری بغضایییکه قورت داده نمیشه یکی بشوخی بهش زدم محکم زدتو سرم،شروع کرد به قرزدن. 1403/02/12 | 02:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
toyoulove مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 639 فش دادنم منت گذاشتن قرزدنای الکی سره غذا .دلم شکست منم صدامو بردم بالا پابپاش جواب دادم که همیشه اینی منو نمیبینی فقط نیازت بشع من میشم زنت.ازصبح تاشب دوره شهرومیگردی من خونه تنها بایه بچه سروکله بزن هیچجام نمیبری منتت چیه بعدش منو زد دوبار پرتم کرد دیسک کمر دارم بشدت کمرم درد میکنه دلم شکست گریم گرف مگه من چی گفته بودم چی خاسته بودم جز محبت کردن ارامش خاطر
toyoulove مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 639 خوب وقتی میگه خستم گیرندین دیگه یه شب دیگه کار همیششه مثل گاو میاد مثل گاوم میره .هیچوقت به نیازهام توجه نمیکنه نازم نمیکنه بهم نمیگه مرسی ک هستی برای بچم برای من .هروقت نیاز جنسی داره میاد طرفم و میره
کراشالعالمین عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 4149 کار همیششه مثل گاو میاد مثل گاوم میره .هیچوقت به نیازهام توجه نمیکنه نازم نمیکنه بهم نمیگه مرسی ک هس ... چقدر بد خوب اینارو بهش بگو یکی دوبار نیازشو جواب نده وقهرکن
toyoulove مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 639 چقدر بد خوب اینارو بهش بگو یکی دوبار نیازشو جواب نده وقهرکن گفتم توضیح دادم با پستای اینستا هم فرستادم ببینه بخونه یاد بگیره نشد.منو زد درشد رف بهمین سادگی.همه چیم تموم انگار هیچی نشده فثط اشکای من بود ک کوچیک شد خوردشد😔