2777
2789
عنوان

امشب دلم میخواست بغلم کنه

167 بازدید | 6 پست

بااینکه یکم مشکل مالی پیش اومده و دغدغه امون شده.ولی دلم میخاس بغلم کنه دست ب سرم بکشه به شوخیام به خنده هام بخنده .به چشمام نگاه کنه یکم امیدواطمینان بده بهم محبت بده نیازموبرطرف کنه.اماهی اخم و تخم بودبجای لبخندحتی مسخره.وقتی بهش میگفتم بغلم کن میگف برواونور.میزنمت.نمیبینی خستم.بزاربخابم.همش حرفای تکراری بغضایییکه قورت داده نمیشه یکی بشوخی بهش زدم محکم زدتو سرم،شروع کرد به قرزدن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فش دادنم منت گذاشتن قرزدنای الکی سره غذا .دلم شکست منم صدامو بردم بالا پابپاش جواب دادم که همیشه اینی منو نمیبینی فقط نیازت بشع من میشم زنت.ازصبح تاشب دوره شهرومیگردی من خونه تنها بایه بچه سروکله بزن هیچجام نمیبری منتت چیه بعدش منو زد دوبار پرتم کرد دیسک کمر دارم بشدت کمرم درد میکنه دلم شکست گریم گرف مگه من چی گفته بودم چی خاسته بودم جز محبت کردن ارامش خاطر

خوب وقتی میگه خستم گیرندین دیگه یه شب دیگه

کار همیششه مثل گاو میاد مثل گاوم میره .هیچوقت به نیازهام توجه نمیکنه نازم نمیکنه بهم نمیگه مرسی ک هستی برای بچم برای من .هروقت نیاز جنسی داره میاد طرفم و میره 

چقدر بد خوب اینارو بهش بگو یکی دوبار نیازشو جواب نده وقهرکن

گفتم توضیح دادم با پستای  اینستا هم فرستادم ببینه بخونه یاد بگیره نشد.منو زد درشد رف بهمین سادگی.همه چیم تموم انگار هیچی نشده فثط اشکای من بود ک کوچیک شد خوردشد😔