2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شدم

200 بازدید | 17 پست

نمیدونم اما جوری شدم که نمیتونم درمورد مشکلاتم با کسی درد و دل کنم البته من فقط با مامانم صحبت میکردم یا توی سایت اما چند وقتیه فقط یه جا رو نگاه میکنم و بدون فکر کردن همینجوری اشک میاد یه شب اینجوری بودم مامانم یک ساعت اومد پیشم میگفت چی شده همینجوری اشک میومد منم فقط میگفتم ول کن انگار هیچ توضیحی ندارم 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام انرژی منفی بدم ولی افسردگیه خودمم تجربه اش کردم..

نه افسردگی نیست کلا یکی بگه چته لال میشم فقط اشک میاد نمیدونم چه دردیه حس افسردگی ندارم

نه افسردگی نیست کلا یکی بگه چته لال میشم فقط اشک میاد نمیدونم چه دردیه حس افسردگی ندارم

انشالله که شما نداری

اما یه مدل افسردگی دقیقا همینه بی حس شدن

سالهای پیش وقتی بچه بودم یکی از فامیل ها اینجوری شد من میگفتم این افسردگی نیست فقط آروم شده!

اما خودم تجربش کردم بنظرم افسردگی واقعا و بدترین نوعش همونه

نمی‌تونی و نمیخوای حرف بزنی کلاا درد و دل هم که اصلا

بی حس بودم و بیشتر میرفتم تو فکر و زل میزدم یجا 

بیشتر دوست داشتم بخوابم و کسی رو نبینم 

بعد ببین تایم پرویودیت کیه ؟ ویتامینای بدنتم چک کن ورزش هم کن استراحت خواب کافی

اوکیه همه توی ذهنم جنگیه که خودمم بهش فکر نمیکنم توی یه ندونم کاری گیر کردم انگار

انشالله که شما نداری اما یه مدل افسردگی دقیقا همینه بی حس شدن سالهای پیش وقتی بچه بودم یکی از فامی ...

میدونم به مدت تجربه داشتم از افسردگی اون موقع کاملا بی حس بودم به همه جی و چقد هم بد بود اما الان من یه لحظه خوشحالم یه لحظه ناراحتم و هر لحظه انواعی از احساسات گوناگون رو دارم اینکه میگم نمیخواهم درد و دل کنم چرا میخواهم اما انگار نمیدونم چی بگم 

میدونم به مدت تجربه داشتم از افسردگی اون موقع کاملا بی حس بودم به همه جی و چقد هم بد بود اما الان من ...

انشالله حالت همیشه خوب باشه افسردگی درد بدیه انشالله هیچوقت تجربش نکنی

الان چیزی که میخای حل کنی چیه چه گیری

توی خیلی چیزا که که حتی حوصله به زبون اوردنشونم ندارم دو تا تاپیک قبلیم درمورد مثلا یکی از درسا گفتم توی خیلی چیزا همینجوری گیرم انگار مغزم قفل کرده

توی خیلی چیزا که که حتی حوصله به زبون اوردنشونم ندارم دو تا تاپیک قبلیم درمورد مثلا یکی از درسا گفتم ...

خب الان به خودت سخت نگیر که تایپ کنی قشنگم تو خوب میشی آروم آروم این روز ها و این حس‌ها عوض میشه مثل فصل زمستون که میشه فصل بهار

انشالله حالت همیشه خوب باشه افسردگی درد بدیه انشالله هیچوقت تجربش نکنی

مرسی عزبزم همچنین میدونم افسردگی جوریه که من اون لحظه حاصر بودم ناراحت باشم اما افسرده نه کاشکی هیچکسی تجربش نکنه