2777
2789
عنوان

کسی تجربه قرص cytotec داره؟

98 بازدید | 10 پست

من ۸ فروردین پریود شدم

این ماه باید ۹اردیبهشت میشدم که امروز بعد دو روز تاخیر تست دادم مثبت بود

قرص cytotec الان یکی زیر زبانی گذاشتم یکی واژینال

۱۲ ساعت بعد باید تکرار کنم

یعنی بعدش تمومه؟

مثل پریودی های عادی؟

چون زیر ۴ هفته هستش 😔

قدر داشته هامون رو بدونیم چراکه خیلی زود دیر میشه

چرامیخوای سقطش کنی برامن ک تو بیمارستان دکتر ی بار گذاشت بعد ۵ساعت خونریزی و درد شروع شد

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
چرامیخوای سقطش کنی برامن ک تو بیمارستان دکتر ی بار گذاشت بعد ۵ساعت خونریزی و درد شروع شد

پسرم ۱۱ ماهشه اصلا شرایطشو ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط واژینال گذاشت؟

دردو خونریزیت در چه حد بود؟

پسرم ۱۱ ماهشه اصلا شرایطشو ندارم

ای بابا

خیلی مراقب باش من بدنم ضعیفه خیلی زود از درد بالااوردم فشارم افتاد دکتر سرم زد بهم.البته من ازقصد نبود جنین تو شکمم مرده بود دکتر گفت باید دفع بشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
فقط واژینال گذاشت؟ دردو خونریزیت در چه حد بود؟

دوتا وازینال دوتا زیر زبانی 

افتضاااااح انگار داشتم طبیعی بچه میزاییدن ازطرفی خونریزی و درد ازطرفی گلاب ب روتون ببخشید بالاو پایین میریخت بیرون

دوتا وازینال دوتا زیر زبانی  افتضاااااح انگار داشتم طبیعی بچه میزاییدن ازطرفی خونریزی و درد از ...

واااای بگردم 🥺 چقد سخت بوده برات

چند وقتش بود؟

واااای بگردم 🥺 چقد سخت بوده برات چند وقتش بود؟

اره واقعا خیلی عذاب کشیدم دوسال پشت سرهم یکیش ۶هفته یکیش ۸هفته

اره واقعا خیلی عذاب کشیدم دوسال پشت سرهم یکیش ۶هفته یکیش ۸هفته

الهی....

مال من ۴ هفته کامل نمیشه

دو روز از پریودم گذشته

گفتن یکی زیربونی و یکی واژینال

۱۲ ساعت بعد تکرار کن

الهی.... مال من ۴ هفته کامل نمیشه دو روز از پریودم گذشته گفتن یکی زیربونی و یکی واژینال ۱۲ ساعت ...

دکترت هرچی گفته همونو انجام بده چون بدن بابدن فرق میکنه برامن ک ی بار گذاشتن دور ازجون رو ب موت شدم