2777
2789
عنوان

لطفا بیایند به شدت ب کمک نیاز دارم

155 بازدید | 19 پست

منیه دوست 20ساله دارم از نوزادی باهم بودیم تا زمانی که با یکی اشنا شد و من و فراموش کرد رفت و امیدمون کمتر شد

یه پسری هم به اندازه جونم دوس داشتم و باهم بودیم یهو سرد شد و کات کرد بد فهمیدم این دختره رفته با اون 

الان میخوام از این دختره انتقام بگیرم که هم رفیقمو گرفت هم عشقمو لطفا لطفا به راهی بهم بگین که من دلم خنک بشه 

با رفیقمم اشتی کردم که از اون راه بسورونم

تنها راهش اینه با یه شخص بهتر  از اون رل بزنی و انگار نه انگار که اون پسر وجود داشته 

بیو 

استوری ایناتم عاشقانه کن 

هر کیم در باره پسره پرسید بگو خبر ندارم 

یه رابطه کوچیکی بود که تموم شد 

بهترین راه برای ریدن به دیگران نا دیده گرفتنشونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها راهش اینه با یه شخص بهتر  از اون رل بزنی و انگار نه انگار که اون پسر وجود داشته  بیو ...

پسره انفالوم کرده بد رفیقم که تمد پیشم ابن دختره سوخت استوری عاشقانه کذاست لا پسره اونجا متوجه شدم قبلش همه مثلا خواستن ناراحت نشم لهم میگفتن که نه اون نیس

به نظرم دوستت بهت لطف کرده اون روی دوستتا بهت نشون داده 

در کل دوست خوب و عشق خوب گرفتنی نیست موندنیه 

رفتنی ها باید برن یه دوست و رفیق خوب و موندنی برای خودت پیدا کن 

به نظرم انرژی و وقتتان برای انتقام نذار 

با دلهای پاکتون برای آرامش قلب خودم و خانوادم یه صلوات مهمونم کنید🌹❤️
به نظرم دوستت بهت لطف کرده اون روی دوستتا بهت نشون داده  در کل دوست خوب و عشق خوب گرفتنی نیست ...

خودم اصلا ادم انتقام نیسم ولی واقعا دلم شکست و نیاز دارم همین بلایی که سر من اوردن سرشون بیارم هم دختره هم پسره تا خنک بشم اینجوری تا اخر تو عذاب دوریش میمیرم

خب بکنه تو بیخیال شو خودش بر میگرده فقط تو راه اینا دیدی به روش نیار ناراحتی 

دختره الان فک میکنه منو زمین رده و داره رو ابرا راه میره من اینو نمیخوام دارم جون میدم از نبود پسره ولی وقتی فکر انتقام ب سرم زد اروم تر سدم

منم دبیرستانی بودم این بلا سرم امد 

ولی بی توجهیم باعث شد پسره الانن منو با حسرت ببینه 

درضمن دختره دوبار ازدواج کردم و مطمعنم الانم خوشبخت نیس 

عاح و نفرین من گرفتتش 

خدا میگه نگران نباش اونم برا خواستع هاش صورتشو به سمت اسمان میگیرد 

منم دبیرستانی بودم این بلا سرم امد  ولی بی توجهیم باعث شد پسره الانن منو با حسرت ببینه  ...

میدونم ولی دختره و من سالی یبار شاید ببینم بی توجهی فک میکنه خنگم نفهمیدم