2777
2789

کاشکی می رفتیم عزیزم
من و تو یه گوشه با هم

تو یه کیف به روی دوشت
من یه کوله روی پُشتم

برای یه هفته یه کم
با تو زندگی می کردم

عزیزم بریزم همه زندگیمو
توی کوله ی عشقمو با تو توی این هوا

که هوای تو کرده دلم بی تو تنگه
قشنگه برام که نگام

که نگام با نگاه تو باشه و
دست تو باشه کنارمو

بردارمو همه دار و ندار دوسِت دارمو
که می دونی اینو آره خوب بلدم

آره خوب بلدم که قدم بزنم
بزنم با تو اون همه حرفایی که

ببرم تو رو تا نوک دریایی که
جایی که واسه رفتن تن به تنه

واسه رفتن تن به تنت با منه
حالا ساعت عشق عاشق شدنت با منه

که داره دل من با دلت
می زنه به سرم
که تو رو ببرم…

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید

اهنگای بنیامینو دوس دارم

منو یاد عشقای بی شیله پیله نوجوونی میندازه 

یاد شیطنت و غمای کوچیک

هم حالمو خوب میکنه هم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلوم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

دورت بگردم عشقم 

بااین ترانه رفتم تو هوایی که اولین بار عاشق شدم

برای قشنگ شدنِ حال عشقم دعا کنید

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دورت بگردم عشقم  بااین ترانه رفتم تو هوایی که اولین بار عاشق شدم برای قشنگ شدنِ حال عشقم دعا ...

آخی😍😍😍

من اهنگ ساعت شش نه نه ساعت هفته قرار ما ساعت پنج بود توي ه هفته ميبرتم به دوران جهالت، البته طبق معمول شايد اشتباه بلدم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

عاخه ساعت یک و نیم نصفه شب وخت عاشق شدنه؟!!!😈😐

اتفاقا وقتش همین الانه😂

عاخه ساعت یک و نیم نصفه شب وخت عاشق شدنه؟!!!😈😐

الان تازه سر شب عاشقاست به ياد اون رمان

دوباره خوابشو دیدم ، من لعنتی دوباره

من هنوز عاشقم ای وای ، با یه قلب تیکه پاره

چقده خواب می بینی مرد ، دیگه بسه

بیا از عاشقی برگرد ، دیگه بسه

اون تو رو فراموشت کرد ، دیگه بسه

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!