2777
2789
عنوان

حالا ساعت عشق عاشق شدنت با منه💃💃💃

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 40 پست

یادت نره دوست دارم 

خیلی دلم تنگه برات.دارو ندارمو بگیر 

مال خودت مال چشات

منصور هیچوقت دیگه اهنک به این حوبی نخوند هیچوقت😭

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید

حالا يه چي بگم بخندين

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادت نره دوست دارم  خیلی دلم تنگه برات.دارو ندارمو بگیر  مال خودت مال چشات ...

قایق کاغذی رو اب داره میره..من نگاش میکنم و گریم میگیره....

❤«بعضی ها هرجا ک میرند موجب شادی میشند/دیگران هروقت ک برند!/❤

همخوابِ رقیبانی و من تاب ندارم

بی تابم و از غصه. ی این خواب ندارم

دلتنگم و با هیچ کسم میلِ سخن نیست

کز درهمه آفاق به دلتنگیه من نیست

بسیار ستمکار و بسی عهد شکن هست

اما به ستمکاریِ آن عهد شکن نیست

عهد شکن نیست

پیش تو بسی از همه کس خار ترم من

روزی که نباشد دگری بر سرِ کویت دانی که ز اغیار وفادارترم من

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اهنگ شماعي زداه

دو وا كن عزيزم درو وا كن عزيزم ميخوام بيا به ديدنت تا بگن دوست دارم قربون بله گفتنت

اينو ما تو سرويس ميزاشتيم تو مار اموزي ميداديم راننده تو ماشين حال ميداد

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

سرگرمی تو شده بازی با این دل غمگین و خسته م

یادت نمیاد این همه قول و قرارایی که با تو بستم....

اهنگ شماعي زداه دو وا كن عزيزم درو وا كن عزيزم ميخوام بيا به ديدنت تا بگن دوست دارم قربون بله گفتنت ...

خخخخ😂😂😂من برات یار میشمو میذاشتید خب

من برات یار میشم یار وفادار میشم💃💃💃

سهم من بوسه گل نیست

سهم من زخم یه خاره

سهم من کجا نسیمه

سهم من موج و غباره

کسی در منه که غمگینه همیشه

دلی که تنها باشه

جز این نمیشه

کسی نیست سر روی شونم بذاره

شاخه ای گل روی خونم بیاره

کسی نیست که بشکنه تنهاییم و

تا میون آشیونم بذاره

خیلی تنهام خیلی تنهام چه کنم

ای خدا با کوه غمهام چه کنم

تکیه کردم تکیه بر عشق

با همین دل دل ساده

ندونستم تکیه بر عشق

تکیه بر بازوی باده

زندگیم یه انتظاره

زندگیم یه انتظاره

کسی نیست سر روی شونم بذاره

شاخه ای گل روی خونم بیاره

کسی نیست که بشکنه تنهاییم و

تا میون آشیونم بذاره

خیلی تنهام خیلی غمهام چه کنم

بعد چند هفته با يه چرخش صو هشتاد درجه رفتيم تو اين فاز كاست مرجانو گوش ميداديم

خخخخ😂😂😂من برات یار میشمو میذاشتید خب من برات یار میشم یار وفادار میشم💃💃💃

بله اينم بود تو كاستش چقدر دو تا پسرا بودن مسخرمون ميكردن ميگفتن اينا چيه در وا كن درو ببند 

سامشب كسي همكاري نكرد زود رفتن