2777
2789
عنوان

با مامانم حرف زدم بعدش انقد خودمو زدم که خدا میدونه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخذا برام دعا کن خودم بتونم کارامو بکنم دعا کن برا من و بچم

انشالاه که همیشه بهترین ها نصیبت بشه و بچت سالم و سلامت به دنیا بیاد و پا قدمش کلی مبارک باشه براتون و مشکلت هم با خانوادت حل بشه ❤️🤲

دختر مادرشوهرم عقربه فک کن بگم بیاد تا آخر عمرم سرکوفت می‌شنوم که مادرش نیومد 

پس ی پرستار بگیر  

یا به مامانت بگو این ده روز ابروی منو نگه دار دیگه ازت نمیخام هیچ کاری برام بکنی 

منم همش میگم خدایا کمکم کن طبیعی بتونم که بعدش سرپا بشم 

طبیعی بچه دو که در آوردن راحت میتونی بشینی بغلش کنی و کاراش بکنی نترس شجاع باش حتی اگه میتونی بگو شوهرت بمونه خونه بخدا راحته چیزی نداره یاد میگیری من دو تا دست تنها بزرگ کردم نیم ساعت بعد زایمان پوشکش عوض کردم ۲۰ روزگی هم دامن پوشیدم و بچه رو گذاشتم وسط دامن آروم حموم کردم هر سوالی داشتی بپرسی راهنمایی میکنم

ان شالله به امید خودش زایمان خوبی داشته باشی 

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
من برای اینکه شوهرم راحت باشه گفتم مامانم بیاد اینجا خونه مامانم نمیشه شوهرم دیر و زود میاد دستش تو ...

به نظرم یه هفته برو خونه مادرت 

شوهرت هرطور باشه یه هفته رو میگذرونه

بعد بیا خونه خودت یه هفته هم مادرشوهرت بیاد پیشت

دیگه سرپا میشی خودت

من کلا مادرم ۸ روز پیشم بود دیگه هم هیچ کسی نبود سخت بود اما گذشت

انقد خودت رو الکی زجر نده

برا نیومدنش نه برا اینکه گفت میام دعوا درست می کنم من ترسیدم چند بار دیگه هم گفته من شوهرم حساسه ماد ...

خودت به فکر خودت باش

میدونما خیلی پیش خانواده شوهر آدم تحقیر میشه .ولی خدا بزرگه بسپر بهش 

دعایی چیزی به نیت محبت بینشون بخون دعوا نشه .من شنیدم خوندن سوره مجادله دعوا رو کم می‌کنه سوره کوچیکیه.در روز دوسه بار به نیت دعوا نشدن بخون

استارترجان خوبی؟ حالت تودلیت چطوره؟ 

ان شاءالله مشکلت حل بشه..

من یه سوال ازتون دارم میتونم شخصی بپرسم ازت؟ خواهش میکنم قبول کن 🙏🏻

سبز ماندن درمیان ویرانی، ریشه میخواهد🍃🌱