2777
2789
عنوان

باز هم جاری و خانواده شوهر

1346 بازدید | 22 پست

بچه ها من دوتا جاری دارم یکی بزرگتر و یکی کوجیک تر از خودم تا دوسال پیش که دعوا شد بینمون مشکلی با هم نداشتیم . البته اینک بگم جاری بزرگم خیلی خیلی از همون روز اول تیکه مینداخت بهم جرا دیر ازواج کردم چرا درس خوندم و.... واز اونجایی که من از همه نظر ازش بالاتر بودم سکوت میکردم میذاشتم به خساب ناراختی که در زندگی داره و البته چون ادمی نیستم که بخپامبه خودم رو بگیرم هیچ وقت سعی نکردم که سر جاش بنشونمش تا اینکه خبر کشی کردند و باعث شدند مادر شوهرم هرچی از دهنش درمیاد بهم بگه .بارمدیگر من سکوت کردم الان دیگه خیلی شاخ شدن هرکار میکنم که ببخشمشون نمیتونم . به هر طریقی دلم میخواد زهر خودم رو بریزم بهشون این فکر عذابم میده .

التماس دعا
همون انرژی رو بذار رو پیشرفت و زندگی خودت!!!کلا بدترین چیز برای ادم حسود اینه که ببینه بقیه خوشبختن ...

خیلی سعی کردم اما از بعد خیانتی که بهم کردند بد جور ضربه خوردم .هیچ وقت حلالشون نمیکنم گاهی با خودم میگم اشتباه از خودم بود کهاما بهشون اعتماد کردم و در خودم رو درهم سطح  اونا اوردم

التماس دعا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی سعی کردم اما از بعد خیانتی که بهم کردند بد جور ضربه خوردم .هیچ وقت حلالشون نمیکنم گاهی با خودم ...

خب الان دوباره این اشتباه رو نکن!شما در سطحی نیستی که بخوای خودتو قاطی این خاله زنک بازیا بکنی! بگذر و بسپار به خدا!

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

بدیش اینکه خانواده شوهرمم خیلی منو خورد میکنن . جلو من همش از اونا تعریف میکنن سر سفره من میشین میگن غذات اشغاله . با اینکه کارمندم و خودشونم میدونن اگه دو حقوقه نبودیم و بابام بهمون خونه نمیداد الان وضع این پسرشون هم مثل دوتای دیگه بود .اما هیچ وقت تحویلم نگرفتن حتی اون قدر که بچه های دوتاجاریم رو دوست دارن بچه منو دوست ندارن بعد هشت سال زندگی وقتی میرم خونشون من رو این واون صدا میکنن دخترم و دختره اما ااون دوتا جاریم همیشه .....خانم بودند

التماس دعا
خب الان دوباره این اشتباه رو نکن!شما در سطحی نیستی که بخوای خودتو قاطی این خاله زنک بازیا بکنی! بگذر ...

به خدا هم سپردم نمیدونم چرا این هنه دل شکستن رو ندید 

التماس دعا

یه مدت رفت و امدت رو کم کن منظورم با ادمایی که اذیتت کردن بعد بچسب به زندگیت سعی کن پیشرفت کنی اونا خوشی تو رو ببینن باور کن میترکن فقط همیشه خودتو شاد و خوشحال نشون بده اصلا زیاد خونشون نرو برو خونه کسایی که بهت انرژی مثبت میدن. 

ارام باش روزی می رسد که همه ما به جایی پرواز خواهیم کرد که هیچ غم و اندوهی نخواهد بود پس تا ان روز صبور باش غصه هایت را باور نکن چون روزی به پایان خواهد رسید. 
خب چرا خودت و همسرت اجازه بی احترامی به خودتون و بچه تون رو میدید؟ چه وضع صدا کردن آدمها است؟ حتما ب ...

نمیدونم اون پسر بزرگه اینم کوچیکه همه زندگیشون برای اوناس فقط بلدن بگن که ما شوهرت رو فرستادیم دانشگاه . واقعا موندم اونجا چکار کردند یا من چمار کردم که این طور با من رفتار میکنن. یه جورایی طلبکارن ازمن .طفلی مامان بابام اب شدن دیگه از دست کارای اینا .پارسال تصادف کردم چند شب بیمارستان بودم هیچ کدوم نیومدن فقط جاریم اومد اونم همش لبخند میزد انگار لذت میبرد از درد کشیدنم اون زمانکه قهر بودیم باهام تا جایی ر تابلو میخندید که دوستامم که تخت کنارم بودند به حرف اومدن گه چرا این طوری رفتار میکنه چهارماه مرخصی داشتم یه ماهش خونه مامانم بودم اصلا به روی خودشون نیاوردن

التماس دعا

چون شما رو بالاتر ميبينند حس حسادت شديدي نسبت بهت دارن.  حسادت هم درمان نداره. حتماً ازشون فاصله بگير . از خودت و زندگي ات و بچه ات هم هيچ اطلاعاتي بهشون نده . اگر هم شوهرت اطلاعات ميده حتي لازم شد به اون هم چيزي نگو . 

Arise, awake and stop not untill the goal is reached     برخیز و‌بلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده.