2777
2789

بوش از طبقه پایین میاد هی میرم جلو پنجره از ته دلم بوشو میکشم😋وای چقدر دلم خواست

اعصابمم خرابه صبح بی بی چک منفی بوده ولی این علایم منو هلاک کردن اخه😭

این چه مسخره بازیه ای توش گیر کردم🫤

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اینا همش تلقینه ...منفی شده شده دیگه ....منم تا چند رو عقب میندازم هی احساس میکنم یه چی هوس کرد ...

نه والله تلقین نیس باور کن دلم‌میخواد حتی چند روزه تو اینیستا نگا میکردم دلم‌میخواس امروز همین که سبزیارو انداخت تو قابلمه صبح من پریدم جلو پنجره کفتم یاابلفظ اش رشته🤗🤣در صورتی ک تو حالت عادی دوس نداشتم اصلا هم‌نمیپزم تو‌خونم

من قبل پریود هام چیز های شیرین دوس داشتم بخورم غذا اینا دلم نمیخواس

هنوز به موعودم ۴ روز مونده امیدوار نباشم ینی؟

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
اوووممم منم دلم خواست ککککک😭☹️🤧

اگ‌میتونی برو برا شام بزار از عوض من بخور وای

من خجالت میکشم ب مامانم بگه بپزه زود میگه چیه خبریه؟ ☹️

چند روز پیش اش دوغ گفتم بپز فرستاد به سوپ خوری خوردم🤣

برو بگو به منی که قراره تو آینده حامله بشم یه کاسه آش بده

😂😂😅خواهر فداتشم جاریم هست طبقه پایین بمیرمم ازش نمیرم بگیرم 

ازمایش میدادی بعضی وقتا بی‌بی چک دیر جواب میده

دیگه نخواستم اگ منفی بشه ناراحت شم نگهداشتم بعد موعودم ک گذشت از همسرم قایمکی برم