یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخه 16 روز از امپول hcg که زدم گذشته خوندم سر ۱۴ روز پریود باید بیاد نیومد منم بی بی زدم
در هر صورت بی بی رو زود زدی، آره جالبه هم جنسمون هم هستن، دیدم اینجا زن باردار تاپیک زد خوانواد شوهرم تو حیاط مشترکشان جوجه درس کردن به من ندادن دلم میخواد بعد میگفتن اونا وظیفه ندارن به شما بدن و... چقدر لوسی منم هیچوقت غذا یا چیزی از کسی نگرفتم ولی باردار بودم شوهرمو فرستادم از شام خواهرش برام بگیره دست خودم نبود دلم میخواست خدایی خواهرشوهرمم اونموقع طبقه بالا بود و از غذاش بهم میداد منتهی من طاقت نداشتم
در هر صورت بی بی رو زود زدی، آره جالبه هم جنسمون هم هستن، دیدم اینجا زن باردار تاپیک زد خوانواد شوهر ...
واقعا خیلییییی سخته مامان من هر غذای خاصی ک میپخت مثل اش دلمه و عذا هایی ک ما جون ها نمیتونیم بپریم به حامله های اشنا و فامیل ک خونشون دور هم بود میفرستاد واقعا الان درکمیکنم چی میکشن
مادرشوهرم خیلیی مهربون و خانوم هست اگ اون بود میرفتم میگرفتم عب نداره منم از اسنپ سفارش دادم نیم ساعته میارن😅
اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡