2777
2789
عنوان

بوی اش رشته ی همسایه داره دیونم میکنه وای خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 25 پست
الان میان میگن چقدر لوسی باردار شدی که شدی بقیه وظیفه ندارن به تو آش بدن حتی اگه حامله باشی،😬

بابا یه عده سایت رو به گند کشیدن والله ادم میترسه ی چیزی بگه حمله کنن ب ادم

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
ان‌شاءالله باردار باشی گلم زود بی بی چک زدی 

اخه 16 روز از امپول hcg که زدم گذشته خوندم سر ۱۴ روز پریود باید بیاد نیومد منم بی بی زدم

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو لباست بالشت بزار مثل باردارها  برو طبقه پایین در ک بزنی صاحبخونه خودش متوجه میشه   &nb ...

🤣😂😂راهکار خوبیه ولی ازون جاری سلیطه هاس هفته پیش یه جنگ جهانی راه انداخت ها باهام اگ پدر شوهرم جوابشو نمیداد داش منو قورت میداد🙃😅

اخه 16 روز از امپول hcg که زدم گذشته خوندم سر ۱۴ روز پریود باید بیاد نیومد منم بی بی زدم

در هر صورت بی بی رو زود زدی، آره جالبه هم جنسمون هم هستن، دیدم اینجا زن باردار تاپیک زد خوانواد شوهرم تو حیاط مشترکشان جوجه درس کردن به من ندادن دلم میخواد بعد میگفتن اونا وظیفه ندارن به شما بدن و... چقدر لوسی منم هیچوقت غذا یا چیزی از کسی نگرفتم ولی باردار بودم شوهرمو فرستادم از شام خواهرش برام بگیره دست خودم نبود دلم میخواست خدایی خواهرشوهرمم اونموقع طبقه بالا بود و از غذاش بهم میداد منتهی من طاقت نداشتم

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂
در هر صورت بی بی رو زود زدی، آره جالبه هم جنسمون هم هستن، دیدم اینجا زن باردار تاپیک زد خوانواد شوهر ...

واقعا خیلییییی سخته مامان من هر غذای خاصی ک میپخت مثل اش دلمه و عذا هایی ک ما جون ها نمیتونیم بپریم به حامله های اشنا و فامیل ک خونشون دور هم بود میفرستاد واقعا الان درک‌میکنم چی میکشن

مادرشوهرم خیلیی مهربون و خانوم هست اگ اون بود میرفتم میگرفتم عب نداره منم از اسنپ سفارش دادم نیم ساعته میارن😅

نوش جان

بالاخره خوردم‌ولی وسطش معدام یجوری شد انگار اسید معده ام بالا اومد نتونستم بخورم☹️