2777
2789

به نظرتون وجود داره؟ من که تا حالا ندیدم 

اونایی که دیدن بگن شاید دل بعضی یا آروم بشه از جمله خودم که وجود داره 

یه بار سر یه موضوعی غیبت زنداداشمو کردم و طعنه میزدم بهش 

دقیقا بعد از عروسیم همون طعنه رو خواهرشوهرم اینا بهم زدن و اونجا فهمیدم چقدر کار خدا دقیق هست

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خودم زنداییمو خیلی اذیت میکردم بعد ازدواجم خانواده شوهرم خیلی اذیتم کردن

بعد خانواده شوهرمم کارماشون این بود ک دخترشون ازدواج کرد خانواده شوهرش خیلی بهش بدی کردن😐

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍

بله عزیزم کارما مثبت و منفی وجود داره

سعی کن کارماهای مثبت بسازی

مادر زنعموم ؛ زن دوم بابا بزرگم شد خیلی زندگی مادربزرگم رو بهم ریخت

الان یه زن زندگی پسرش رو نابود کرد با وجود داشتن عروس پرنسس و کلی ثروت ... هیچ کاری نمی تونه بکنه تا زندگی پسرش رو از دست یه زن ج نجات بده

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان   هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد    در پیکر من دو قلب دارد ضربان
اره خودم زنداییمو خیلی اذیت میکردم بعد ازدواجم خانواده شوهرم خیلی اذیتم کردن بعد خانواده شوهرمم کار ...

اره یه زنجیره وحشتناکه 

اما عدالت نیست کارمای یه آدم رو اعضای خانواده و کس دیگه پس بده

دیدم و شنیدم و برام ثابت شده حتی با فاصله سال های زیاد بین دو اتفاق که یکی زد و بعدش خورد 20 سال و من به حسی رسیدم که فهمیدم همه چیز خداست جوری که از وحشت زانو زدم و از خدا به خاطر کوچکترین اشتباهاتم عذرخواهی کردم خدا بخشنده است ولی به هر شیوه ای هر کسی کارما داره خدا رحم میکنه ولی چوبش صدا نداره اگر بخواد یه جوری میزنه نفهمی از کجا و چجوری خوردی اگرم بخواد برات جوری فراهم میکنه خودت از تعجب مو به تنت سیخ بشه

سلاح خطرناکی به اسم زبان قلبی را نشانه گرفت و یک روح را به دار آویخت...💔

عزیزم من چند وقته تصمیم گرفتم کمک مالی به مادرشوهربکنم تاپیک هم زده بودم 

چند بار به بهونه های مختلف کمک کردم 

امروز از محل کار سابقم تماس گرفتند که بیا مدیرعامل شو

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان   هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد    در پیکر من دو قلب دارد ضربان
اره یه زنجیره وحشتناکه  اما عدالت نیست کارمای یه آدم رو اعضای خانواده و کس دیگه پس بده

بعضی از اتفاقات کارما نیستن فلسفه داره

سلاح خطرناکی به اسم زبان قلبی را نشانه گرفت و یک روح را به دار آویخت...💔