2777
2789
عنوان

کف پای صاف و پای پرانتزی

490 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

امروز دخترم رو بردم برای سنجش قبل کلاس اول 

گفتن کف پاش صافه و شروع پای پرانتزی 

حالا قرار شد ببرم دکتر 

می خواستم ببینم درمان می شه یا فقط کنترل می شه 

دسرکده در خدمت شماست dessertkade@شماره تماس : 09125366967

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چون تو سن پایینه اگه مشکل از عضلات و یا لیگامان ها باشه به احتمال زیاد درست میشه.

ولی اگه ساختار استخوانش این طوری باشه نمیدونم.

من خودم هم زانو هام پرانتزی ان.

ولی من ۸ سالم بود که تشخیص داده شد مشکلم.یه کفش طبی بهم دادن که باید میپوشیدمش ولی چون زشت بود نپوشیدم.😂

نهایتا اگه هم درمان نشد وقتی بزرگ شد عمل میکنه.نگران نباش عزیزم.

به شدتش هم بستگی داره.انشالله کم باشه مقدار انحراف.

بعضی وقت ها کوتاهی و ضعف عضلات باعثش میشه.اگه اینطوری باشه درمان میشه.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

مثلا اگه عضلات داخلی مفصل hip(internal rotator ها) ضعیف باشن ران از بالا به سمت خارج میچرخه و زانو پرانتزی میشه.

ولی اگه عضله تقویت بشه ران دوباره به حالت اولش برمیگرده و زانو در راستای normal قرار میگیره.

نگران نباش.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

پاي منم اين مشكل رو داشت البته نه پرانتزي حالت برعكس پرانتزي

تو بچگي م متوجه نشدن مامان بابام و بزرگ كه شدم مجبور شدم عمل كنم...عملش هم سخت و دردناك بود سه ماه هم تو جا خوابيدم...هر دو پا تو گچ. اما شكر خدا درست شد

اگر پيگير باشي خيلي راحت با كفش طبي مشكلش حل مي شه و به اين دردسرا نمي افتي

آره عزیزم درمان میشه البته اول براش اسکن کف پا انجام میدن و بعد با توجه به شرایطش درمان و شروع میکنن من میرفتم کلینیک سلامت پا پردیس و مراحل درمان و انجام دادم الانم همه چیز خوبه و مشکلی ندارم.