2777
2789

نصف شب به نامزدم گفتم هوس جیگر کردم گف بپوش بیام با موتور داداشش اومد سرر پیچ بودیم سگ اومد جلومون ببرا این که به سگ نزنه پییچید خودمون خوردیم زمین

نامزدم با چونه اش خورد باز شد کلییییی خون اومد دوتا دندونشم شکسا انگشترنامزدیشم گم شد من کاسکت سرم بود فقط ارنجم زانوهام زخم برداشت زنگ زدم دااداشاش یکیشون بردمون درمانگاه ریش بچه مو زدن چونه اش بخیه خورده اینم عاشق ریشش بود یعنی دیگه در نمیاد؟ هی میگم فدا سرت ولی انقد غصه میخوره اون یکی داداششم محدوده رو کانل گشته انگشتر نبود که نبود یه ماهم نمیشه نامزد کزدیم اخه دداماد بدون انگشتر

الان احساس بذبختی میکنم برامون جشن یلدا میگیرن عروس دوماد انگار از جنگ تحمیلی فرار کردن

تو فکرمه کنسل کنم

ماه و خورشید منی دورت میگردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جشنو

خداشکر اتفاق بدتری نیافتاده

نه کنسل نکن میشه یادگاری 😅

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

شوهرمن پاش شکسته بود یاهمون پاش اومد ویلداک ن هرچند کوچک گرفتیم خاطره میشه. دوماه بود عقدمرده بودیم پاش شکست. یادمه اونموقع ها چقدغصه میخوردم همش باید توخونه مینشستیم بخاطر پاش ولی من میبرمش بیرون اونم باموتور. اصلا یادم رفته بودها

اسی بنداز عقب.نامه ک ندادید.خواهرم قبل عروسی ی هفته قبل دقیقا تصادف کردن منتها شانس اوردن خودشون اسیب ندیدن نامه هم داده بودیم....ماشینک بردن تعمیرگاه ماشین صفرررررر بزور خواهش تمنا زود تحویلش دادن.شانسشم گرفت طرف مقابل اشنا بود تو هلال احمر بیخیال شدن تازه خواهرمم بینیشو دوماه بود عمل کرده بود

آخی خداراشکر به خیر گذشته اتفاق بدی واستون نیافتاده جشن را بگیر انگشتر هم انشالله بعدا میخرید دوباره

دندونشو چونش نابود شده

من کلا زانومو ارنجم زخمه اینم چوونش کبوده چجوری بگیریم

ماه و خورشید منی دورت میگردم