2777
2789
ادامه چیی قشنگ میخواست من بهش بگم چ بیشخصیتی و فلان شروع کن حرف زدن بهم من تراز اردیبهشتم خوب تشد با ...

من در پست قبل شما چله های گشایش بخت گذاستم ( زملنی که قصد ازدواج داشتی انجام بده )

وقتی فارغ شدی و درست تمام شد : تو سرچ گوکل بنویس : نوشتن سوره ی یوسف برای پیدا کردن کار مناسب ( توضیحاتش تو گوگل هست بعلاوه تاپیک کاربرام هس

ادامه چیی قشنگ میخواست من بهش بگم چ بیشخصیتی و فلان شروع کن حرف زدن بهم من تراز اردیبهشتم خوب تشد با ...

عجب میخاد ت رو حرص بده

واااا یعنی چی اخ یعتی چی این منطق ک دکتر باید دکار بگیره همو بهتر معلوم با این حرکت غلام حقله ب گوش اقاشه

میگفتی ابرو هرچی دکتر میبری زن ذلیل چصی

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من در پست قبل شما چله های گشایش بخت گذاستم ( زملنی که قصد ازدواج داشتی انجام بده )وقتی فارغ شدی و در ...

مرسی قشنگم انقد قلبت مهربونه چشم ♥️🌈

جیغغغغ من دیگه کنکوری نیستم بوخودا🥺ایشالا ازادی همه کنکوریا 😜😜

عجب میخاد ت رو حرص بدهواااا یعنی چی اخ یعتی چی این منطق ک دکتر باید دکار بگیره همو بهتر معلوم با این ...

دقیقا من موندم این چجوری قراره دکتر شه یعنی اومدم خونه از تو ماشین تا خود خونه زار زدم فقط

دقیقا من موندم این چجوری قراره دکتر شه یعنی اومدم خونه از تو ماشین تا خود خونه زار زدم فقط

همو خدا کار کسیو پیشش گیر نکنه

چرا اخه گلم خیلی دوسش داشتی؟رل بودین یا سنتی؟

اون لیاقت تورو نداشته و خودشو خیلی گوه خاصی فرض میکرده همو بهتر ک این ادما ت زندگی ادم نباشن پس فردا ی چی میشد ب حرف خانوادش عمل میکرد و اینطوری زندگیت خراب میشد هرچی قسمته شاید تقدیرت این بود ک اینطوری بشناسیش و تجربه بشه برات و دراینده ی ادمی ک لیاقتتو داشته باشه و قدرتو بدونه بیاد سراغت

ی سوال پشت بودی یان همون دوازدهم قبول شدی؟

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود

همو خدا کار کسیو پیشش گیر نکنهچرا اخه گلم خیلی دوسش داشتی؟رل بودین یا سنتی؟اون لیاقت تورو نداشته و خ ...

ن بابا رل بودیم مشاورم بود 🤦🏽♀️🤦🏽♀️

امسال قبول شدم پشت کنکوری بودم عزیزم

دقیقا بعضی وقتا ک غصه میخورم رفیقمم همینو میگه . میگه خدا دوست داشته اینجوری اتفاق افتاده وگرنه فردا روز تو غذا خوردنتونم دخالت میکردن

.

دوس ببین من هنپز دیوونه وار دوسش دارم اونقدر ک نتونستم ب این فکر کنم کسی جاش بیاد

چقدر ناراحت کننده.

عزیزم واقعا خدا دوستت داشته اون مرد زندگی نبوده حتی این رفتارشم عقلانی نبوده ک اومده با خانومش تو میز تو نشسته.

این نشان از بی عرضگی و بی غیرتیش بوده ک ب اصطلاح حرص تو رو در بیاره

شما دختر بسیار قوی هستی پس همینطور باقی بمون انشاالله خوشبخت و موفق بشی ک یه روز اون بسوزه از برتری تو.

لایک نکن خیرشو ببینی
😐😐من نامزد عقدی سابقم ۷ ماهه جدا شدیم ۴ ماهه زن گرفته حس خاصی ندارم😐😂😂تازه خوشحال شدم چون دیگه ...

سرعت عملش فقط😐

«از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالیکه من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم.»
یکی دوماه قبل منم نامزد کرده قبل عقد بهم خورده ولی من خبر نداشتم سرعت عمل مامانش عالیه فرتی دختر جور ...

😂😂

«از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالیکه من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم.»