2777
2789
عنوان

خواهرم واسم چیز میز میخره حلاله آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 93 پست

البته بگم ها خواهرم مجرده وپول خودشه .فکر نکنین پول شوهرشه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم بخدا .خیلی هوامون رو داره

اینا فرشته های ردی زمینن نه فقط بخاطر ۴تا خوراکی که میخره چون الان طوری شده بعضیا تا نقطه ضعف کسیو میدونن از همونجا آزارش میدن ولی خواهرت بدون اینکه به روت بیاره اخلاق شوهرتو یا پول نداشتنتو یا مثلا بگه بچه ت فلانه براش خرید میکنه دمش گرم واقعا

ببخشید نظرم رو میگم بچه ات رو لوس بار میاریاین خوراکی ها فوق العاده تغذیه مضرر هست واسه هرروز حالا ...

میدونم واقعا خودمم راضی نیستم

خیلی بدعادته بچم باور کن واسش لقمه میزارم یا میبره میده به بچه ها یا همون جوری دست نخورده برمیگردونه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
ببخشید نظرم رو میگم بچه ات رو لوس بار میاریاین خوراکی ها فوق العاده تغذیه مضرر هست واسه هرروز حالا ...

یعنی دوماهی ی دفع واسع بچه های خواهر برادرتون بیرین بیرون چیزی نمیگیرین

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
اینا فرشته های ردی زمینن نه فقط بخاطر ۴تا خوراکی که میخره چون الان طوری شده بعضیا تا نقطه ضعف کسیو م ...

بله واقعا همینطوره اصلا بدون هیچ چشم داشتی کمکمون میکنه به هرمناسبتی هم واسه بچه هام کلی چیز میگیره

البته بگم ها خواهرم مجرده وپول خودشه .فکر نکنین پول شوهرشه

چرا جای اینکه خواهرتوتلکه کنی شوهرت مجبور نمیکنی به بچش برسه؟میدونم خوراکی خیلیم خوب نیس همیشه بخوره ولی حداقل بگو بچه چشم گشته بار اومده ابروت میره چمیدونم یجور بترسونش

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

عزیزم خواهرتو مجبور نمیکنی که بخره

خودش دلش میخواد برا خواهرزادش بخره

خیالت راحت حلاله

آقایون نه ریپ بزنید نه تو تاپیک هام شرکت کنید.متاسفم که اینو میگم ولی آدم خوب و مهربون بودن در اکثر موقعیت ها باعث نمیشه بقیه دوستتون داشته باشن،بلکه باعث میشه ازتون سوءاستفاده کنن.

یعنی دوماهی ی دفع واسع بچه های خواهر برادرتون بیرین بیرون چیزی نمیگیرین

اگه پول باشه چه عیبی داره ادم واسه بچه خواهر برادرش چیزی بگیره اما خب واقعیت الان کسی به بچه خودش هم نمیتونه برسه .مثلا بیرون میریم من باید واسه بچم چیز بخرم نه خالش

وقتی پول ندارم و اون واسش میگیره خیلی خجالت میکشم

میدونم واقعا خودمم راضی نیستمخیلی بدعادته بچم باور کن واسش لقمه میزارم یا میبره میده به بچه ها یا هم ...

خوب عادت غلط کرده

کیک و شیر واقعا به عنوان صبحانه ضرر داره

خودت با نون ساندویچی براش درست کن متنوع که بخوره

اگر ساندویچ ساز داری بگذار داخلش دو دقیقه

خونه دار هم هستی وقتت بیشتره صبحانه خوب خونگی براش درست کن

پنکیک هم خوبه

بعد پول اون خوراکی های هرروزه مدرسه پس انداز میشه

هربار با خواهرت رفتی نهایت خودت میخری

خواهرت که دست و بالش تنگهحالا ی بستنی یا ی جیپس گاهی ی جیزیآاما فراوون نه دیگه خدایی

نه واقعا خیلی واسش میخره .میرم خونه بابام اینا تا برمیگردم حسابش میکنم میبینم دوتومن واسه بچه هام اون چند روز خرج کرده

حالا به شوهرت میگی خسیس

شایدم واقعا خسیسه

ولی تو هم گند زدی توی تغذیه بچه

یعنی چی هر روز کیک و هر دفعه خوراکی بیرون ؟!

فکر میکنین با خواهرت دارید خوبی می کنین به بچه

ولی فکر رگ های قلب بچه رو هم بکنید

ولی حتی اگر مثلا بچه ات خوراکی نمیخواست و مثلا اسباب بازی یا یه چیز دیگه میخواست، تو نباید هر دفعه بذاری خواهرت توی خرج بیفته...... اینجا هم داری خواهرت رو مجبورش میکنی مخصوصا که اونم توی سختی هست ......

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊