2777
2789

بنظر خودم ذاتشون همینه البته تو این دوره زمونه بنظرم مرد سر به زیر خیلی کم پیدا میشه همه یذزه شیطونیو دارن 

💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖          

خود شیطونن

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه والا

این حرفا پرو ترشون میکنه

پس فردا هرکاری خواستن میکنن میگن ذاتمونه دیگه.

این کاراشونم بخاطر آزادی ایه که دارن وگرنه تو کشورایی مثل روسیه مثلا امار و اخبارشونو ببینی حتی زنا بیشتر خیانت میکنن.

یه دیقه ول کنی مثل گوسفند میرن باغ همسایه رو میدرن

ولی خیلی نباید به روَون آورد ک قبهش نریزه

مرد ها به کنار زن ها هم خیلی بی حیا و وقیح شدن قبول دارین؟؟ 

متاسفانه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
نه والا این حرفا پرو ترشون میکنه پس فردا هرکاری خواستن میکنن میگن ذاتمونه دیگه. این کاراشونم بخاط ...

ببین منظورم اینه با کوچکترین چیزی اگه بلبشو راه بندازیم دیگه اون زندگی نیست باید خودمونو به ندیدن بزنیم اون ترسو داشته باشن حداقل 

نه اصلا اسمشم شیطونی نیس،کثافتکاریه

نه منظورم اینه مثلا اگه من بخوام هی به شوهرم گیر بدم چرا با فلانی خندیدی چرا با همکارت گرم میگیری چرا به فلانی کمک کردی دیگه قبهش میریزه میگه من کار خاصی نمیکنم انقد حرف میشنوم حداقل راحت باشم