2777
2789
عنوان

بنظرشماهم همه مردا یذره شیطونی رو دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 45 پست
این که نمیشه شیطنت 

چرا خیلی چیزای دیگم هست میدونم مثلا دورش کلی همکارو منشی زن شیتان پیتان هس رفتارشم با زنا دیدم میدونم چطوره اوایل خیلی حرص میخوردم دیدم فایده نداره خودمو نابود میکنم

💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖          
چه جالب  یعنی نباید نازاختیمون رو نشون بدیم که مثلا چرا با فلان خانوم اینجوری حرف زدی ؟؟؟؟ یا ...

اگ جلو چشمت بیاد با یکی لاس بزنه مگ میتونی چیزی نگی بحث می چیز دیگست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ جلو چشمت بیاد با یکی لاس بزنه مگ میتونی چیزی نگی بحث می چیز دیگست

بعنی جلو خودمون مثلا ببینیم زیادی با خانومی خوشرو هست 

باید به روش بیاریم؟؟؟؟.اخه معمولا شنیدم میگن چیزی نگین که نسبت ب اون زن حساس نشن

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

اوایل انقد خودخوری میکردم ک الان با کی حرف میزنه به کی میخنده نمیدونم کل روزش دروش کلی همکارو فلان هست همم چیتان چیتان ولی الان سعی میکنم زیاد غر نزنم راجع ب همکاراش که بیشتر فکرش نره سمتشون

بعنی جلو خودمون مثلا ببینیم زیادی با خانومی خوشرو هست  باید به روش بیاریم؟؟؟؟.اخه معمولا شنیدم ...

دقیقا الان همینو نوشتم نباید حساسشون کرد بیشتر فکرشون مشعول میشه انگار یاد آوری کنی اون زنارو براش

دقیقا الان همینو نوشتم نباید حساسشون کرد بیشتر فکرشون مشعول میشه انگار یاد آوری کنی اون زنارو براش

وا 

خب شما که تو جواب قبلی م گفتید که اگه جلو چشمت با بقیه لاس بزنه مگه میشه چیزی نگی 

بعد الان میگی دقیقا نباید حساسشون کرد ؟؟؟

وا  خب شما که تو جواب قبلی م گفتید که اگه جلو چشمت با بقیه لاس بزنه مگه میشه چیزی نگی  ب ...

لاس زدن با خوشرویی فرق داره 

نه منظورم اینه مثلا اگه من بخوام هی به شوهرم گیر بدم چرا با فلانی خندیدی چرا با همکارت گرم میگیری چر ...

خب خودش باید شعورش برسه که یه سری رفتارا واسه مرد یا زن متاهل جالب نیست

دلیل نداره مرد همسردار با یه زن زیادی گرم بگیره

صحبت عادی کنه عیب نداره،ولی گرم گرفتن و درد و دل و شوخی اصلا پسندیده نیست

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

وا  خب شما که تو جواب قبلی م گفتید که اگه جلو چشمت با بقیه لاس بزنه مگه میشه چیزی نگی  ب ...

اگ دیدی میگه میخنده تو خفا تذکرتو بده ولی هی یاد اوریش نکن بعدا ک قبهش بریزه دیگه بیاد جلوت لاس بزنه 

اگ دیدی میگه میخنده تو خفا تذکرتو بده ولی هی یاد اوریش نکن بعدا ک قبهش بریزه دیگه بیاد جلوت لاس بزنه ...

مثلا چجوری تذکر بدم ؟؟؟ با اخم؟ داد ؟

مثلا چجوری تذکر بدم ؟؟؟ با اخم؟ داد ؟

همون دیگه اگ یبار جدی حرفتو بزنی دیگهم بروش نیاری تموم میشه میره ولی اگ عی با تیکه و کنایه حرفتو تکرارکنی به مروز دیگ بیخیال میشه

همون دیگه اگ یبار جدی حرفتو بزنی دیگهم بروش نیاری تموم میشه میره ولی اگ عی با تیکه و کنایه حرفتو تکر ...

نه والا 

شوهر من که هر بار هم حتی یکبار هم تذکر دادم 

باز میگه تو حساسی و کار خودش رو می‌کنه 

خیلی احمقه ، زیادی ساده س 

نه والا  شوهر من که هر بار هم حتی یکبار هم تذکر دادم  باز میگه تو حساسی و کار خودش رو می ...

تو خودتو جدی بگیر دیدی میگه میخنده اخم کن همونجا ک طرف خودشو جمع کنه حداقل یا خودت بیشتر به شوهرت بچسب ک وقت نکنه با دیگران بگو بخند کنه نشد با اون طرف قطع رابطه کن اصلا