2777
2789
عنوان

چرا میوه نوبرونه میدید به بچه هاتون میارن مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 141297 بازدید | 613 پست
و البته برای پدر و مادر فهیم و آماده تربیت چنین موقعیتی حکم تنور داغ رو داره برای آموزش و تربیت فرزن ...

دقیقا حرفاتون درسته

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با توجه به پاسخ هایی که خوندی متوجه شدی که اون بچه ها فرزندان چه نوع تفکراتی هستند! 

این نوع تفکرات هرگز به بلوغ نخواهند رسید پس بهتره ما روی خودمون و بچه هامون کار کنیم! 

خدایا شکرت واسه همه چیز 
مشکل اینه که غذا نمیبردی بشینی کنارشون یا کنار دوستات بخوری  هیچوقتم حسرتشو نخوری یا فقط کافی ...

مامانم مثل شما نبود

میگفت نبر بچه ها دلشون میخواد شاید کسی پول نداره بگیره درست کنه

منم تو خونه میخوردم ولی جای اونو نمیداد

مسیله اصلی اینه که یه عده دارایی مادی رو همه چیز میدونن

در حالی که خدایی که خلق کرده نظرش این نیست

یه عده زیادی رو نعمتی که خدا امامت داده بهشون حساب کردن

همه چی رو با ثروت میسنجن 

بی خیال سنتهای حاکم بر دنیا

بی خیال فردای دنیا

ما هم بچه بودیم خیلی چیزا دیت هم سنامون دیدیم که خودمون نداشتیم از خوراکی بگیر تا اسباب بازی و لباس و ...... ولی هیچوقت نیومدیم خونه به مامانمون بگیم فلانی فلان چیزو داره ، من نمیگم اگر فقیرین اصلا بچه نیارین میگم اقلا بچهاتونو چشم و دل سیر بار بیاری چون جز این چاره ای ندارین نمیتونین با خاطر بچتون همه رو تغییر بدین چهارسال دیگه این بچه چیزای گرونتر و با ارزشتری میبینه همینجوری میخواد بیاد تو چشم شما بزنه که فلانی ماشین داره خونه داره سفر خارجه میره 

زندگیش اینجوره اونجوره ، اونموقع هم میخواین بیاین بگین مثلا ماشین مدل بالا زیذ پای بچهاتون نزارین چون من ندارم، به جای جنگیدن با کل دنیا روش تربیتتونو عوض کنید

لطفاً با منبع از حرف خدا بگید منبع هرگز خدا نگفته فقیر بچه نیاره گرچه برای تامین معاش و روزی حلال ...

عزیز وقتی توی فقر و نداری بچه بیاری مثل این میمونه وضو نگیری و نماز بخونی... 

لطفا مطالعتون رو بیشتر کنید

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اصلا و ابدا....اینکه تو این وضعیت اقتصادی بیمار کمی روان سالم تزریق کنیم به بچمون خواسته من نیست...ک ...

من قبول دارم ولی بازم نمیشه. خب وقتی گسل طبقاتی هست این چیزا فقط مربوط به خوراک نیس که بگیم نکنن، انسانیت داشته باشن، شعور داشته باشن. خب یه بچه پولدار اسکوتر داره، دوچرخه میلیونی داره، تبلت و لپ تاپ ممکنه داشته باشه، جوون زیر داش بنز و ماشینای گرون باشه، فلانی متراژ خونش بشدت از ما بالاتر باشه، وسایل خونش بهتر باشه ، لباسای مارک بپوشه و غیره. ما باید از همه بخوایم رعایت کنن چون ما توانشو نداریم؟!

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
من ک این چیزا میشنوم واقعا ناراحت و اعصابم خورد میشه ک مردم سر چیا دعوا میکنن یا غذا یا میوه و.... ...

زمانه خراب شده مادر بچه اش میکشه پدر پسرش میکشه بچه پدرومادرش مبکشه بچه 11ساله خودکشی میکنه  دختربچه 13ساله همکلاسی شو میکشه 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
عزیزم من همچین حرفی زدم آخه؟ این که رزق رو خدا میده آیه صریح قرآنه این که از ترس فقر بچه تون رو نک ...

عاقا من میگم اینها اصلا اعتقاد به قران ندارن خوب؟ 

یه عکاسی بود حدود 20دسال پیش بچه های فقیر سومالی از شدت گشنگی خودشونو روی زمین میکشیدن تا برسونن به اون دفتری که بتونن غذا بگیرن و نمیدونم چطور بود که جنگ هم بود

این عکاس عکس میگیره و فرار میکنه اما بعد از یه مدت از عذاب وجدان اینکه چرا به اون بچه گرسنه کمک نکرد خودشو برسونه به اون دفتر خودکشی کرد

دقت کن

از عذاب وجدان خود کشی کرد درحالی که جون خودشو نجات داده بود و هیچ عذری نداشت 

انسانیت اگر در وجود یک ادم باشه باید بابت بعضی کارهایی که انجام داده حقیقتا همچین تنبیهی برای خودش در نظر بگیره

بعد اینجا خیلی راحت میگن بچتون نخوره چیکار کنیم! 

یعنی دقیقا کربلا

اگر رحم ندارید حدافل به بچه رحم کنید

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
دقیقا ربطش به اینه که شما اصلا نمیخونی چی نوشتم بحث من اینه یه سری فقط میخوان صورت مسیله رو پاک کنن ...

واقعا کارش اشتباه بوده بچه آورده اونی که شرایطشو ندارههه 

اما خب الان که امده نمیشه کاریش کرد مجبوره هرطور شده فراهم کنه

[QUOTE=337223383]من قبول دارم ولی بازم نمیشه. خب وقتی گسل طبقاتی هست این چیزا فقط مربوط به خوراک نیس که بگیم نکنن، ان ...[/QUOTE

خوراکی فرق داره با بنز!!!! 

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
لطفاً با منبع از حرف خدا بگید منبع هرگز خدا نگفته فقیر بچه نیاره گرچه برای تامین معاش و روزی حلال ...

این برداشت خودمه 

ولی اوکی هر کی میخواد بچه بیاره ولی حق نداره کسی رو منع کنه بابت استفاده از امکانات رفاهیش