2777
2789
عنوان

چرا میوه نوبرونه میدید به بچه هاتون میارن مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 141338 بازدید | 613 پست
الان یه سری تینجیر داغون تازه به دوران رسیده میان میگن پول نداشتی بچه نمیاوردی ولی حقیقت جامعه اینه ...

در ضمن بهتر بود به نوجوان ها توهین نکنی چون تو بیشتر شبیه تازه به دوران رسیده ایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یادمه قدیما باعث پرتقال داشتیم با خودم کلی پرتقال می‌بردم به همه می دادم اون موقع ها همه نداشتن . ...

بله ما که از نسل تربیت شده هستیم خیلی چیزا یادمونه، موز، پرتقال حتی نارنگی...

من از این نسل میترسم، از پیر شدن بین این آدما میترسم

عزیز وقتی توی فقر و نداری بچه بیاری مثل این میمونه وضو نگیری و نماز بخونی...  لطفا مطالعتون رو ...

حرفتون درسته کاملا

توی فقر بچه اوردن اشنباهه خوب

من میگم شما مگه مبدونی همه فقیر بودن بچه اوردن نتونستن گوجه سبز بخرن؟؟ میگم زمدگی بالا پایین داره به هر دلیلی اصلا طرف نتونسته داشته باشه

این انسانی نیست که حس حسرت یک بچه رو بر بیانگیزیم😂

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
عزیزم با توجه به پاسخ هایی که خوندی متوجه شدی که اون بچه ها فرزندان چه نوع تفکراتی هستند!  این ...

دقیقا منم امروز دیدگاهم عوض شد هم تو این تاپیک هم تاپیک پربازدید دیگه که نوشته به بچتون ادب یاد بدید 

واقعا ادم بیشعور و بی رحم زیاد شده ما باید رو بچهامون کار کنیم

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

[QUOTE=337223383]من قبول دارم ولی بازم نمیشه. خب وقتی گسل طبقاتی هست این چیزا فقط مربوط به خوراک نیس ...

نه عزیز من فرقش چیه؟ بچه از کجا مقایسه رو شروع میکنه از همین کودکی .بعدها همین بچه که منو شما هستیم با این چیزا رو به رو میشیم. باید ببینیم و دلمون نخواد. خب شما میگی خوراکی خاص نخورن شما میتونی دیگران رو مجبور کنی؟ می‌تونی بگی نکن دلش میخواد؟ به طبع باید گفت به دوستات هم تعارف کن. نه که تعیین تکلیف کنیم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
عزیزم من همچین حرفی زدم آخه؟ این که رزق رو خدا میده آیه صریح قرآنه این که از ترس فقر بچه تون رو نک ...

درسته خدا گفته رزق بچه رو من میدم ولی گفته برخلاف حیوانات به انسان قدرت تفکر و اختیار دادم یعنی اول فکر کن شرایطتت بسنج بعد اگه مهیا بود عمل کن اگه بخوایم طبق همون یه آیه قرآن بریم جلو به اونایی که پول یه نون خوردنم ندارن بگیم بچه بیار جلوگیری نکن چون خدا روزیشو میده؟ این کار از لحاظ عقلی درسته؟! خدا رو تو همین یه آیه میبینید همینقدر بی تفاوت و سطحی نگر؟

🌃🏙
واقعا که برای این که فقط مخالفت کنید هرچی به ذهنتون میرسه میگید

دقیقاااا خودتم قبول داری که اینجوری هستی که فکر میکنی بقیه هم مثل خودتن دقیقا خوب خودتو توصیف کردی

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

تو یک مدرسه درست و حسابی (حتی تو گرون‌ترین منطقه شهری و با دانش‌آموزانی که خانواده‌های متمول دارند) استفاده از خوراکی‌های گرون قیمت، لوازم التحریر لوکس، ساعت مارک‌دار و هرآنچه که باعث بشه حس حسادت و حسرت تو یک دانش‌آموز ایجاد بشه و رقابت و... بین کودک و نوجوان برای برتری‌جویی اینگونه پیش بیاد قطعا ممنوعه و جدی باهاش برخورد میشه! 

این احمق‌هایی که این‌جا تو ذهنشون می‌گذره تو چنین صحنه‌ای والدین اون بچه پولداره هستن و اینطوری بچه‌شون حس شاخ بودن داره، بدونید بچه‌‌ای با والدین با این سطح نازل فکری تو هیچ مدرسه در و پیکر دار ثبت‌نام نمی‌کنند! 

دنبال یک حیات وحش اختصاصی بگردید که بابت این افکار پوچ تحویلتون بگیرند!

عاقا من میگم اینها اصلا اعتقاد به قران ندارن خوب؟  یه عکاسی بود حدود 20دسال پیش بچه های فقیر س ...

وجدان مرده خواهر من،

نمیبینی میگن اون سه چهار ساعت فکر بچمون پیش خوراکیای تو خونس؟ببین چقدر بچه رو شکم پرست بار اوردن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خیر شما همون در حد توانت نوبرانه نذار تو کیف بچت اوکیه

من جای دیگه ام گفتم من هرگز برای این چیزا برای مردم تصمیم نمی‌گیرم حرصم نمی‌خورم. بچه با چیزایی رو به رو میشه از همون سن کم ،‌چیزایی رو نخواهد داشت که این خوراکی براش مثل جوک میمونه. من بعدها یا نوبرونه کم و چند بار میخرم خونه بخوره یا زیاد میخرم میدم ببره با دوستاش تو کلاس بخوره. هر وقتم بچم گفت هوس کردم فلانی جلوم فلان چیزو خورد همین چیزایی که برای شما گفتم بهش میگم.

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
یه چیزی میگم شاید به بعضیا بر بخوره من و خانوادم الان یکساله دیگه صدقهامونو به کسی نمیدیم به جاش با ...

تو رو خدا به حیوونای ولگرد غذا ندین زاد و ولدشون زیاد میشه کل اکوسیستم رو نابود می کنن ،اینها در طول تاریخ زنده موندن و منقرض نشدن باور کنید به غذای شما نیاز ندارن همونی که خودشون پیدا می کنن کافیشونه .اینها متاسفانه بیماری ها رو منتقل می کنند مخصوصا الان موقع تابستون یکی از راه‌های انتقال تب کریمه هستن به جز هاری که خیلی زیاد شده .شهری که الان زندگی می کنم تعداد سگهای ولگرد از آدمها بیشتر اصلا جرات نداریم بیرون بریم بس که مردم بهشون غذا میدن باور کنید کار قشنگی نیست تو خیلی از کشورها برای این کار جریمه گذاشتن .اینکه اعتماد نداری رو قبول دارم خودم هم زخم خورده هستم چون دروغ زیاد شده به قول شما کمک می گیرن به دارایی آدم حسادت هم می کنم برام قابل پذیرشه ولی به نظرم اون پول رو جور دیگه ای هزینه کن که نه خودمون آسیب ببینیم نه محیط زیست .مرسی دوستم ناراحت نشی یه موقع از حرفم

عزیزم انشاالله خدا بهتون برکت بده،من پسرم می‌بره اما به دوستاشم میده،یعنی خودم بیشتر می‌ذارم میگم دوستات گفتن بهشون بده،بچه هر چیم بخوره باز دلش میکشه

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎