2777
2789
عنوان

چرا میوه نوبرونه میدید به بچه هاتون میارن مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 141299 بازدید | 613 پست
چرا تقاص؟؟تو خونه آجیل و خوراکیاشو میخوره کلا ۴ ساعت تو مدرسن یعنی نمیتونه تحمل کنه برگرده خونه بخور ...

والا معنی تقاصم فهمیدیم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
مراقب فردات باش

خانوم من حواسم هست که خودخواسته باعث حسرت دل هیچکس نشم.

اما نمیشه به دیگران بگید نخور،نپوش،نگرد تا دیگران نبینن!

اینجا مدینه فاضله نیست که همه با هم برابر باشن.

به بچه هاتون یاد بدید از اونا پولدارتر،زیباتر،درس خون‌تر و...هم پیدا میشه تا اینکه حس ترحم دیگران رو تقویت کنید.

ما هم به بچه هامون یاد می‌دیم انسانیت داشته باشن.

همونطور که اگر الان بچه‌ی من بیاد بگه دست یکی مک بوک مایکروسافت دیدم قرار نیست به ملت بگم مک بوک‌هاتون رو بذارید توی خونه تون چون بچه‌ی من دلش می‌خواد.

به بچه ام می‌گم نمی‌تونم برات بخرم.

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب 

همه اون مادر بچه رو مقصر دونستن ولی اسی رو مقصر ندونستن که چرا با اینکه نمیتونن بچه رو تامین کنه یکی اوردن

همه مراعات کنن که بچه شما نخواد؟ 

ببخشید ولی جامعه بی رحم تر از اینه چند وقت دیگه میره تو جامعه همه ماشینا و خونه و لباسا و گوشی های خوبشونو قایم کنن که حسرت نشه برای بقیه؟ :////

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

چرا تقاص؟؟تو خونه آجیل و خوراکیاشو میخوره کلا ۴ ساعت تو مدرسن یعنی نمیتونه تحمل کنه برگرده خونه بخور ...

۶ ساعت تو مدرسه تمام فکرشون پیش همین خوراکیاییه که تو خونست

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
پول ندارم بچه هم نداشته باشم  پول ندارم ارزوی مادر شدن رو هم دنبال خودم بکشم

کی گفته به خاطر ارزوی تو قراره بچه به دنیا بیاری که حسرت یع میوه رو دلش بمونه ارزوهات دفن میکردی تو دلت تا ارزوی بچت یه گوجه سبز نشه بعدم به چرا نداشتین منو اوردین 

میوه هیچی 

ولی شاگرد من پیتزا و ناگت و این چیزا میاورد ،من با خانوادش صحبت کردم ک بقیه بچهها واقعا گناه دارن 

اصلا انگار اصل صبحانه رو یادشون رفته 

پسر منم چند روز قبل میگفت فلانی الوچه اورد،بااینکه خودمون درخت الوچه داریم ولی نمیدم ببره مدرسه 

بهش گفتم توخونه بخور ،چون ممکنه بقیه هم مثل تو دلشون بخاد و نداشته باشن 

بابا چرا جوابی ندارید بدید به سن و سال گیر میدید؟۲۸ سالمه خودمم تو یه خانواده فقیر بدنیا اومدم اونقد ...

عزیز من چون فکر میکنن شما الان تو بنز نشستید و دارید با فخرفروشی بقیه رو امر و نهی میکنید

نمیگن شاید اینی ک داره میگه بخاطر خودخواهی خودتون بچه هارو حسرت ب دل نزارید خودش یکی ازین بچه ها باشه ک نمیخواد بقیه مثل خودش حسرت ب دل بمونن

هیچ کس منکر این نیست ک حسرت بچه ب دل کشیدن چقدر سخت چقدر ازار دهنده اس 

خورد و خوراک حتی نیازهای مرفه نیس بلکه امکانات و نیاز های اولیه اس

حتی اناناس که خیلی لوکس 

کسی ک حسرت نکشیدن خودشو به حسرت کشیدن بچش ترجیح میده خودخواهی خودش نه ظلم و ستم دیگران

گیرم ک تمام بچه های مدرسه میوه نیارن

تو کوچه دونه دونه میخوان ب ادم ها تذکر بدن؟

به صدا و سیما زنگ بزنن صحنه های خوردنی نشون ندن؟

تو تمام مهمونیا و مجالس با همه بحث و جدل کنند که به بچتون چیزی ندید مبادا بچه من چیزی بخواد؟

اینا دنبال پاک کردن صورت مسئله هستن ن حل مسئله

گناه بزرگ پیش خداوند اینه ک بدونی توان مالی نداری و بچتو محروم کنی

جامعه و وصع اقتصادی خراب شده کسی منکر نیست اما جور و دعواشو که نباید با اون مادری ک برا بچش میخره بکنن

برن ب اون مسئولانی بگن ک این شرایطو بوجود اوردن

بابا چرا جوابی ندارید بدید به سن و سال گیر میدید؟۲۸ سالمه خودمم تو یه خانواده فقیر بدنیا اومدم اونقد ...

تو هیچوقت نیار😊

خدایا مارو در برابر چیزایی که تو حکمتشو میدونی،ولی ما هیچی ازش نمیدونیم صبور کن
قرار نیست همه مثل هم باشن  من الان میتونم بخرم بچه تو خونه بخوره چه لزومی داره بذارم ببره مدرس ...

قرار نیست همه مثل هم باشن...قرار نیست همه بچه دار بشن...قرار نیست که چون دلشون میخواد بجه بیارن ولی شرایطشو ندارن

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.

منم مخالف خوراکی های خاص در مدرسه و مهد هستم

زمانیکه بچه بودم آلوچه و پسته و خوراکی های خاص توو خونه مبخوردم مامانم اجازه نمیداد ببرم که یه موقع کسی دلش نخواد اما یه دوست داشتم همیشه خوراکی هایش خاص بود یک روز حالت پز دادن از خوراکی هایش داشت و... بهش با اعتماد به نفس گفتم اینا رو توو خونه مون میخوریم هرروز عادیه.

میخوام بگم خوراکی خاص آوردن یه طرف ادا اطوارهاشون یه طرف!