2777
2789
عنوان

چرا میوه نوبرونه میدید به بچه هاتون میارن مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 141340 بازدید | 613 پست
عزیزجان به خدا خیلی ها زحمت میکشن روز تا شب کار میکنن اما اوضاع اقتصادی خوب نیست اصلا چکار کنن 

پس اونایی که وضعشون جوریه که میتونن بخرن چی؟؟اوناهم تو همین اقتصاد دارن زندگی میکنن

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس یه سری آدم گشنه تحویل جامعه بدید که چشمشون دائم به دست دیگرانه

مراقب فردات باش

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
چون شما فرهیخته هستی و انسانیت در وجددت هست ملکه ای بود که وقتی دید همکلاسی های بچه اش از گشنگی غش ...

قربونت واقعا من نمیتونم بی تفاوت باشم نسبت به دیگران همیشه داخل کیف پسرم کلی خوراکی میذارم میگم هر کدوم از دوستات گرسنه شون بود بده حتما یادت نره اینا برن ما که بزرگیم باید حواسمون باشه یادشون بدیم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پس اونایی که وضعشون جوریه که میتونن بخرن چی؟؟اوناهم تو همین اقتصاد دارن زندگی میکنن

ل

پول پول میاره عزیزم

تلاش وقتی معنی داره که یه پایه ای داشته باشی. یه مقدار درباره اقتصاد اطلاعات کسب کن

من اقتصاد نمیدونما ولی این چیزی که شما میگی جزو اطلاعات عمومی هست که دیگه باید بدونیم وضعیت به چه شکله

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
منم دقیقا داشتم به همین فکر میکردم  حالا میوه نوبران تو مدرسه هیچی  با بچه ات رفتی خی ...

منم میگم بابا ب بچه ها یاد بدید من روزی بوده تو بچگیم بابام پول نداشته برام بستنی بگیره الان 21 سالمه هیچ عقده ای هم ندارم نمردمم سالمم چون یاد گرفتم هرچیزی بقیه دارن نمیتونم داشته باشم 

قرار نیست همه مثل هم باشن 

من الان میتونم بخرم بچه تو خونه بخوره چه لزومی داره بذارم ببره مدرسه دل دوستاش آب بشه؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

قربونت واقعا من نمیتونم بی تفاوت باشم نسبت به دیگران همیشه داخل کیف پسرم کلی خوراکی میذارم میگم هر ک ...

یا اگر وضعیت ادم طوری نیست بتونه بده حداقل چیزای دل سوزون بر نمیداره

خب اون بچه باید تقاص کم کاری پدر و مادر همکلاسیشم بده؟؟؟

چرا تقاص؟؟تو خونه آجیل و خوراکیاشو میخوره کلا ۴ ساعت تو مدرسن یعنی نمیتونه تحمل کنه برگرده خونه بخوره و اون چند تا زنگ تفریحو آبمیوه و بیسکوییت و این چیزا بخوره؟واقعا اینقدر سخته؟

من فقط خندم میگیره که بجای درک تفاوت و تربیت اصولی بچه انگار خاله خانباجی ها میگید فخر فروشی

چون نود درصد مون فقط برای همین زندگیم میکنیم و دقیقا خاله خانباجی هستیم وگرنه خوراکی مورد علاقه و ... بهونست خوراکی مورد علاقه رو میشه خونه خورد اگه دخترم از من بخواد توت فرنگیشو ببرم پارک یا کلاسش پیش بقیه بخوره و‌من بگم باشه میشم خاله خانباجی نه وقتی که بهش یاد بدم ممکنه بقیه دلشون بخواد و می‌تونه تو خونه هرچقدر خواست بخوره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

۲۸ سالته و انقد نپخته حرف میزنی از اول تاپیک؟!! شاید شرایطی ک توش بزرگ شدی باعث شده انقد بی‌رحم نظر ...

منم از نظرم شما حرفتون رو هواست...من بیرحم نیستم اتفاقا دارم میگم بچه ایی نیارین که تو حسرت بزرگ بشه این بی رحمیه؟؟؟

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.