2777
2789

قلم چی میری؟ 

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوش رو کم زدی 

عربی هم همینطور 

با توجه به اینکه سطح سوالا پایین بوده بستگی به شهر تون داره چند نفر پذیرش داشته باشه امسال 

ولی من شنیدم گویا قراره معدل نهایی رو هم اثر بدن نمیدونم درست یا غلطشو 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

بله

میگم فردا قراره درصدارو بگن تراز هم میگن؟

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

سطح سوالات انسانی اصلا پایین نبود

هوش و استعداد معلمی که اسون بوده 

بالا هم باشه شما دو سه تا درس رو به حد نصاب نرسوندی 

ولی میگم بستگی به ظرفیت شهرتون داره بعضی شهرها 20نفر فقط ابتدایی میخوان بعضی ها دو سه تا 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

کی گفته فردا درصد میگن؟!!! فردا پاسخنامه کنکورو میدن بیرون. اخر خرداد درصد خالی میدن . شهریور بهتر ...

عزیزم قلمچی میخواد درصد بده

اگر کانونی هستی ک میگی هستی برو هرچیزی یادته رو وارد کن واسه ازمون 1403 کنکور. فردا برات درصد واقعیارو میده. چون پاسخنامه الانمون ک پیشنهادی بوده.. 

ترازم کاش بده چون بالای 6000 دعوت ب مصاحبه ست