حالاجاریم اومد یه تبریک گفت گفت این سنگ چی شوهرت داد و اینا آخه سر در نمیاره که فرق سنگ الماس سنگ معمولی بعدش دیگه جنیفر دیدم اوند تبریک بگه ولی هی به شوهرم نگاه میکرد شوهرم هم میکروفن باز براشت گفت خانما بهم نخ ندیدن من چشمام فقط زنمو میینه و هزارتا حرف عاشقانه
قائدتا نیوبالنس باید کتونی باشه نه پاشنه بلند مجلسی
بنظرتون بهش کیس هم داده؟
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
خیلی بدبخت دیشب یه لباس پولکی زشت پوشیده بود ولی لباس من پر طلای ۲۴عیار بود کلا از سرتا پا لباس طلا بود شوهرم گفت بنداز دور یکی دیگه برات میگرم منم انداختم سطل آشغال چهارهزار کیش که رنگش آب بود