2777
2789
عنوان

بیاین از سوپرایز عشقم بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 8095 بازدید | 311 پست
ا شوهرم منو خیلی دوست داره هربار که منو میکنه دست پاش می‌لرزند منو لایق خودش نمیدونه آخه من خیلی سرگ ...

زن حاج کوظی

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه شوهرم یه شهاب سنگ اصل الماس دو کیلویی بهم هدیه داد باز رقص و اینا دیگه ولی خوش گذشت  این وسط هم جورجی اومده بود میگفت دختر تو چقدر سیاست داری و اینا رونالدو اصلا اینطوری نیست 

خلاصه آب و قند اینا دادیم حالش خوب شد شب شده بود کم کم مهمونامون اومدن لطفا پیش کسی نگین نمیخوام رسا ...

حقته گزارش بزنم 

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

یبار خریدیم نمیدونستیم چجوربخوریمش تا دوماه الکی تو یخچالمون بود😂

حیف پول چیه بابا بدمزه 😑

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

بابا به خدا عجیب نیس منم خانواده مادریم کارخونه دارن اونجور نیس که شما فک میکنید پولدارنا ولی زناشون ...

احساس میکنن

جمع گداها اینجان🤑🤑

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

حقته گزارش بزنم 

بابا نه صفحه ملتواسکل کرده

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

بعدش جاریم اوند شوهر اون یه پیکان مدل ۷۰ دور رنگ شاسی داغون داره ولی شوهر من کلی ماشین داره من با جو ...

وااا جاری جون چرا داری زندگی خودتو به من نسبت میدی

اون شرکت و‌کارخونه خونه و...همش ۷۰٪مال شوهرمنه فقط۳۰٪مال شوهرتویه

این پزای الکی چیه میدونم برات حسرت شده مثل من زندگی کنی ولی دلیل نمیشه پشت سرم دروغ بگی‌

خدایاراضیم به رضای تو🤍

احساس میکنن جمع گداها اینجان🤑🤑

یعنی چی؟

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....