2777
2789
عنوان

بیاین از سوپرایز عشقم بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 8095 بازدید | 311 پست

منو جورجی که با هم دید قیافه ش تو رفت خلاصه زدیم رقصیدم اینا شام هم خاویار داد شوهرم به همه با برنج شمال خیلی خوش گذشت که یهو شوهرم میکروفن از دیج ی گرفت شروع کرد به سخنرانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو جورجی که با هم دید قیافه ش تو رفت خلاصه زدیم رقصیدم اینا شام هم خاویار داد شوهرم به همه با برنج ...

حتما پشت تریبون گفت حمومی آی حمومی عشق منی حمومی🤣

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

دخترا زود تر سفارشاتونو ثبت کنید ساقی هستم نمونه کارم استارتر هست زودتر ثبت کنید تا جنسم تموم نشده

جنست ناب وعالیه

امشب میرسونی دستم😂شبام جهنمه استفاده کنم شب تا ازغصه دق نکردم

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

دوور بل بخندیم وش😂

مال کجه ای تـو

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

خاویار چ شکلی ؟

ما ببینیم فک میکنیم تخم شربتی ، بیخیال 😐🤣

یه شعر بلند که داده بود قمیشی مرحوم نوشته بود از قبل آمده کرد بود برام خون دوباره گریه گرد به زور آرومش کردیم دست پاش میلرزید بعدش گفت یه کادو میخوام به عشق اول آخرم بدم منم بگم برام دا کادو عادی شده بود این وسط میدیدم که جنیفر حسودیش شدا

یکیش می‌گفت کیس به اون بزرگی رو چجوری داد به تو 🤣🤣

من درنهایت اصلا نفهمیدم منظورش ازکیس چیه

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم