2777
2789
عنوان

بیاین از سوپرایز عشقم بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 8095 بازدید | 311 پست

حالاجاریم اومد یه تبریک گفت گفت این سنگ چی شوهرت داد و اینا آخه سر در نمیاره که فرق سنگ الماس سنگ معمولی بعدش دیگه جنیفر دیدم اوند تبریک بگه ولی هی به شوهرم نگاه می‌کرد شوهرم هم میکروفن باز براشت گفت خانما بهم نخ ندیدن من چشمام فقط زنمو میینه و هزارتا حرف عاشقانه 

وا چیه مگه بشینه از بدبختی هاش بگه خوبه😒 

از سرکار گذاشتنش خوشم نیومد خدا نکنه بدبخت باشه

اتفاقا من ازغم دیگران ناراحت میشم براهمین توتاپیک خیانت ودعوا اصلااا نمیرم

بخاطر عنوان تاپیکیش اومدم

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قائدتا نیوبالنس باید کتونی باشه نه پاشنه بلند مجلسی

بنظرتون بهش کیس هم داده؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

حالاجاریم اومد یه تبریک گفت گفت این سنگ چی شوهرت داد و اینا آخه سر در نمیاره که فرق سنگ الماس سنگ مع ...

چشاش فقط حموم میبینه وااای چ شوهر پاکیزه ای😍😂

زندگی پر از آدمای دروغگو است ک از دروغ متنفرن.🫧
وااا جاری جون چرا داری زندگی خودتو به من نسبت میدی اون شرکت و‌کارخونه خونه و...همش ۷۰٪مال شوهرمنه ف ...

وا جاریماصلا گوشی ساده نوکیا داره الکی ادای جاریم در نیار

خلاصه شوهرم یه شهاب سنگ اصل الماس دو کیلویی بهم هدیه داد باز رقص و اینا دیگه ولی خوش گذشت  این ...

بهش میگفتی تو ایتا یه کانال هست سیاست زنانه یاد میده میدادی اونم یاد میگرفت طفلک بدبخت شده با این شوهرش

یعنی چی؟

میگم فکر میکنن اینجا هیشکی پولدار نیست

همه ی گداها میان نی نی سایت

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

منو برد کنار دیرا و سوار کشتی سفید با چراغ های قرمز آبی صورتی که تزیین شده بود سوار شدم منتظر شوهرم ...

دمت گرم    

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
وا جاریماصلا گوشی ساده نوکیا داره الکی ادای جاریم در نیار

امشب با شوشی پولدازم میایم خونتون توروخدت دوباره نون و پیاز بهمون نده آخه بعدش سفر دبی داریم قرارمهمیه نمی تونم دهنم بوی پیاز بده

خدایاراضیم به رضای تو🤍

یه شعر بلند که داده بود قمیشی مرحوم نوشته بود از قبل آمده کرد بود برام خون دوباره گریه گرد به زور آر ...

ولی شوهر اسکلی داریااا😂🤣🤣🤣

درمانش کنه حیفه

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

اخ جاری بدبخت فلک زده 🤣🤣🤦‍♀️

خیلی بدبخت دیشب یه لباس پولکی زشت پوشیده بود ولی لباس من پر طلای ۲۴عیار بود کلا از سرتا پا لباس طلا بود شوهرم گفت بنداز دور یکی دیگه برات میگرم منم انداختم سطل آشغال چهارهزار کیش که رنگش آب بود