2777
2789

سلام دوستان

من آدمین دکتر احیا خان احمدی هستم

جراح زیبایی و متخصص زنان و زایمان

تو مطب مون کلیه جراحی های زیبایی زنان با بالاترین کیفیت انجام می شه

خانم دکتر فوق العاده دلسوز و با سواد هستن

مطب سمت خیابان فرشته هست

اینستاگرام :

Dr.ahia.khanahmady

09215326413

09120129786

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه اتفاقایی افتاده که داره قضاوتم می‌کنه گفت همه چی تمومه برام ولی دوسم داره

هر چی خدا بخواد

اگه واقعا دوست داشته باشه حرف و قضاوت نمیکنه دنباا دلیل و مدرک میگرده بعد قضاوت میکنه

هر چی خدا بخواد اگه واقعا دوست داشته باشه حرف و قضاوت نمیکنه دنباا دلیل و مدرک میگرده بعد قضاوت میک ...

یه چیزی دیده منم انکارش نکردم فقط اونجور که فکر می‌کنه نیست یعنی کلا سو تفاهم شده براش 

برام خواستگار اومده فک می‌کنه با طرف رابطه ای داشتم که اومده خواستگاری

چیز پیش پا افتاده ایه حل میشه نگران نباش

ما از هم جدا شده بودیم , یکی از بچه های دانشگاهمون از من خوشش اومد و قصدشم جدیه منم شش ماهه دارم با نبودش کنار میام یه جا دیدم زندگی اینی نیست که من دارم میکنم باید به هر مشقتی بود زندگی مو می‌ساختم ، به طرف که خوشش اومده بود فرصت آشنایی دادم ولی دلم باهاش نبود و گفتم دلم باهات نیست بیخیال من شو ، حالا بعد از شش ماه میگه من دوست داشتم و داشتم کار میکردم بیام خواستگاری ولی تو شش ماه نشده منو فراموش کردی به یکی دیگه اجازه آشنایی دادی 

نمی‌دونم چیکار کنم دوسشم دارم اما این دفعه جدی جدی بلاک کرد و رفت و گفت همه چی براش تموم شده 

ما از هم جدا شده بودیم , یکی از بچه های دانشگاهمون از من خوشش اومد و قصدشم جدیه منم شش ماهه دارم با ...

عزیزم اشتباه کردی از همون اول باید میفهمیدی که اونی ک دوست داره قصدش جدیه یا ن