2777
2789
الان از هوش مصنوعی راجبش تحقیق کردم .نوشته بود دراز و نشست برای خانم ها اصلا خوب نیست و به عضلات لگن ...

خواهش میکنم عزیزم ❤️ 

ورزش کگل عالیه ،منم بعد عمل باید انجام بدم 

خواهش میکنم عزیزم ❤️ ورزش کگل عالیه ،منم بعد عمل باید انجام بدم

انشالله همیشه سلامت باشی عزیزم .حالا اگه میشه برای عمل عجله نکن .شاید با حرکات ورزشی  خوب بشه .

دکتر به مادرم گفته بود حتما باید برای کمرش عمل جراحی باز انجام بده و ۶ ماه استراحت مطلق باشه  ولی نرفت و با حرکات نرمشی و شنا حالش خوب شد . اگه میشه یه کم جراحی رو عقب بنداز  اگه خوب نشد اونوقت برو .🌹🌹🌹

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بامیه های من درشت بود ،من باز میکنم نتیجه رو میگم بهتون به نظرم نیاز به پخت نداره چون منم خونه کسی خ ...

اره ببین ترد شدن یا نه؟من فک کردم درشت هستن یکم پختم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اینجور کارها فکر کنم موقتی هستن و درمان دائمی نمیشن

اره موقتی هستند

نمی‌دونم عمل تو چیه اگه موقتی هست دنبال راه حل دیگه برو 

به اذیتش نمیرسه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

انشالله همیشه سلامت باشی عزیزم .حالا اگه میشه برای عمل عجله نکن .شاید با حرکات ورزشی خوب بشه .دکتر ...

قربونت عزیزم ممنون 

والا از دکتر پرسیدم میشه عمل نکنم ،گفت میتونی سه چهار سال عقب بندازی ولی نتیجه بهتری نمیگیری 

با دارو و ورزش هم فعلا حل نمیشه 

قربونت عزیزم ممنون والا از دکتر پرسیدم میشه عمل نکنم ،گفت میتونی سه چهار سال عقب بندازی ولی نتیجه به ...

به امید خدا ...تو دوست قوی خودمی .انشالله خوب خوب میشی.❤️❤️😘😘

کلا از چهل سالگی به بعد بدن ریپ میزنه و به قول یکی از بچه ها ،پیچ و مهره هامون شل میشه .😅ولی ما بیدی نیستیم که با این بادها بلرزیم .💪

به امید خدا ...تو دوست قوی خودمی .انشالله خوب خوب میشی.❤️❤️😘😘کلا از چهل سالگی به بعد بدن ریپ میزنه ...

قربونت برم مهربون ❤️ 

آره اتفاقا این روزا به این قضیه فکر میکردم 😂  

سلام سارا جون من امروز یه شیشه باز کردم ،خوشمزه شده ،مثل خیار شور

چه خوب دفعه بعد منم نمیپزم درشت ها رو 

مال منم ترد شده اما خام یک جور دیگه خوشمزه خست

بچه ها من کتاب های سیمین دانشور رو دانلود مردم خیلی خوشم اومده 

در حال خواندن  به کی سلام کنم؟ هستم 

بچه ها من کتاب های سیمین دانشور رو دانلود مردم خیلی خوشم اومده در حال خواندن به کی سلام کنم؟ هستم

سلام ساراجون .خوبی عزیزم ...

خیلی عالیه ..چقدر خوبه که عادت خوب کتابخونی، رو ترک نکردی .👏👏👏❤️

سلام ساراجون .خوبی عزیزم ...خیلی عالیه ..چقدر خوبه که عادت خوب کتابخونی، رو ترک نکردی .👏👏👏❤️

اره هم چنان در حال خواندن یک تایم و دوره  هایی انگار کتاب خسته ام و اذیتم میکنه اون تایم نمی‌دونم چرا انگیزه ندارم به خوندن 

این دوره الان انگیزه پیدا کردم دوباره میل به خوندن کتاب به سراغم اومده 

راستی بچه ها 

ما یک برنج خریدیم کته می‌کنم شفته میشه ابکش خوب درمیاد 

به نظرتون کته رو چطور بپزم که شفته نشه؟

راستی بچه ها ما یک برنج خریدیم کته می‌کنم شفته میشه ابکش خوب درمیاد به نظرتون کته رو چطور بپزم که شف ...

آبش رو کمتر بریز

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍