2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکیا فشاریه اهرمی نیست و هر چی فشار میدم فقط اعداد روی صفحه دیجیتال عوض میشه قطع نمیشه

معمولا کلید روشن خاموش داخل یه محفظه پلاستیکیه که باید بازش کنی و کلیدش را بزنی

کاربر مرد
نکن جانم این چه کاریه اومدو وسیله ی خونه ی یه بنده خدایی بااین کارت خراب شه

بره بمیره مرتیکه الدنگ معتاد متادنی گناه من چیه ساعتو دیدی چهار صبحه کل روز همینه خونم انگار کنسرته

بره بمیره مرتیکه الدنگ معتاد متادنی گناه من چیه ساعتو دیدی چهار صبحه کل روز همینه خونم انگار کنسرته

منظورم بقیه واحدا بود،خب به خود خاک برسرش اعتراض کردی؟

لطفالایک نکنید،ممنون

همسایه پایینی ما هم همینه 

یه پسر جوون که تنها زندگی میکنه بوی گل کشیدنش حالمو بد میکنه یا مهمونی میگیره تا صبح

تا یه ساعت پیش آهنگ گذاشته بود یهو نمیدونم کجا رفت 

شوهرمم نمیزاره اعتراض کنیم میگه موادیه ،بلایی سرت میاره وقتی تو ساختمون تنهایی

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

همسایه پایینی ما هم همینه یه پسر جوون که تنها زندگی میکنه بوی گل کشیدنش حالمو بد میکنه یا مهمونی میگ ...

منم تنهام با دخترم.این گوه نمیره از اینجا اسیر شدیم آخر من باید برم 

مشکیا فشاریه اهرمی نیست و هر چی فشار میدم فقط اعداد روی صفحه دیجیتال عوض میشه قطع نمیشه

معمولیا باید چند ثانیه روش نگه داری تا خاموش بشه عزیزم زود برندار دستتو روش نگه دار چند ثانیه