2777
2789
آخی عزیزم ...چه عملی باید انجام بدی؟ با حرکات ورزشی درست نمیشد ؟این مشکل خیلی شایعه یکی از دوستانم ه ...

افتادگی مثانه ،دقیقا تو خانمها شایعه بخاطر حاملگی و زایمان پیش میاد ،از دکتر پرسیدم گفت با دارو رفع نمیشه 

سلام بچه ها خوب هستید شهریور عست و کارهای شهریور و آمادگی بچه ها برای رفتن به مدرسه منم با لیا دارم ...

سلام ساراجون .ماشالله به این همه سلیقه و انرژی .🌹👏👏👏

خوش به حال آقا حامد همچین خانم کدبانویی داره .😍

مرسی که اینقدر با حوصله و دقیق توضیح دادی .من تا حالا ترشی بامیه درست نکردم ولی به نظرم با این روش خیلی خوشمزه میشه.

برای لوازم تحریر هم به قول خودت بچه ها دنبال چیزای فانتزی گرون میگردن ،فکر خوبی کردی که خودت از دی جی بخری  .🌹

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ساراجون .ماشالله به این همه سلیقه و انرژی .🌹👏👏👏خوش به حال آقا حامد همچین خانم کدبانویی داره ...

منم فکر نمیکردم ترشی بامیه خوشمزه باشه امسال که خوردم خیلی خوشم اومد خیلی ترد و خوشمزه میشه 

سلام سارا جون خوبی چقدر خوب که با لیا کار کردی ،من با ماهان کار نکردم همش نگرانم بره کلاس گیر کنه ،ح ...

سلام عزیزم بلا دور باشه این مشکل شایع بین خانوم هاست مادر منم یک مدت دچارش شده بود و خیلی ناراحت بود نمیدونم چیکار کرد که خوب شد 

مادرشوهرمم هرازگاهی دچارش میشه و بعد یک مدت خود به خود خوب میشه 

مادرم میگه اکثرا زمان هایی که کار سنگین میکنه اینجور میشه

برای کار خونه و خونه تکونی من هنوز شروع نکردم احتمالا خفته اول مهر شروع کنم هوا گرمه ،البته من موقع روضه ام یک خونه تکونی نصف و تیمه کردم 

اره حتما این اواخر به خصوص ریاضی  پایه قبل رو مرور کنید ،چون همون هفته اول مهر امتحان میگیرن و هم اینکه یاد آوری میشه براش

اره من شوک دادم چون بزرگ بودن و انداختم داخل آب جوش ۱۵دقیقه بعد آب سرد (توی نظری خودم برای سبز بودن کردم نمی‌دونم حالا خود دراوردی بود )حتما باز کنید بخورید ما یک روز بعد میخونیم 

اره اکه ریز باشه منم نمیپزم خیلی خوشمزه تز میشن 

فقط یک نکته داره تهش رو زیاد کوتاه نکنید چون بله ای میشه من همینجور که می‌خرم میشورم درست می‌کنم اقلا دست به دم شون نمیزنم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

سلام ساراجون .ماشالله به این همه سلیقه و انرژی .🌹👏👏👏خوش به حال آقا حامد همچین خانم کدبانویی داره ...

ممنون سحر جون همیشه به من لطف داری 

اره عزیزم اگه ریز بودن نپز اما اگه مثل مال من درشت بودن خیلی کم بپز بعد آبکش کن خیلی راحت درست میشه خیلی خوشمزه عست ما که عاشقشیم

فقط یک نکته ریز داره که دمشون رو کوتاه نکن ژله میده

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

افتادگی مثانه ،دقیقا تو خانمها شایعه بخاطر حاملگی و زایمان پیش میاد ،از دکتر پرسیدم گفت با دارو رفع ...

خاله ی من فک کنم بوتاکس رحم کرد یا مثانه نمی‌دونم

بازم این اتفاق براش میافته انگار اما زیاد بهش اهمیت نمیده

اره آوازم تحریر پارسال بدرد نخور بودن و گرون امسال از اونجا خودم به تنهایی انتخاب می‌کنم 

فک کنم کلاس چهارم دیگه خودکار لازم باشن

افتادگی مثانه ،دقیقا تو خانمها شایعه بخاطر حاملگی و زایمان پیش میاد ،از دکتر پرسیدم گفت با دارو رفع ...

الان از هوش مصنوعی راجبش تحقیق کردم .نوشته بود دراز و نشست برای خانم ها اصلا خوب نیست و به عضلات لگن فشار میاره و افتادگی مثانه بیشتر میشه ...ولی ورزش کگل توصیه شده بود .

انگار از یه سنی به بعد خیلی بیشتر باید مراقب خودمون باشیم .

ممنون که گفتی زهراجون ،اصلا چیزی راجب این موضوع نمیدونستم .🌹🌹🌹

ممنون سحر جون همیشه به من لطف داری اره عزیزم اگه ریز بودن نپز اما اگه مثل مال من درشت بودن خیلی کم ب ...

دستت درد نکنه عزیزم .حتما همین به روش تو درست میکنم .🙏🌹🌹🌹

دستت درد نکنه عزیزم .حتما همین به روش تو درست میکنم .🙏🌹🌹🌹

نوش جونت از الان

سلام عزیزم بلا دور باشه این مشکل شایع بین خانوم هاست مادر منم یک مدت دچارش شده بود و خیلی ناراحت بود ...

سلامت باشی سارا جون ،منم گهگاهی دچارش میشم ولی دکتر گفت بهتر نمیشی و آخرش مجبور میشی به عمل 

دکترم هم آدم خبره و معروفی هست منم دیگه بهش اعتماد کردم 

از همین امروز شروع کردم در حد نیم ساعت باهاش کار کردم ماشاالله خوب بود ،ریاضی رو جواب داد 

آره بامیه ها رو هم دست نزدم که لیز نشه ،حالا فردا باز کنیم ببینم چجور شده 

ممنون سحر جون همیشه به من لطف داری اره عزیزم اگه ریز بودن نپز اما اگه مثل مال من درشت بودن خیلی کم ب ...

بامیه های من درشت بود ،من باز میکنم نتیجه رو میگم بهتون 

به نظرم نیاز به پخت نداره چون منم خونه کسی خوردم درشت بود و من از ترد بودنش خوشم اومد حالت خیارشور و خیلی خوشمون اومد