سلام بچه ها خوب هستید
شهریور عست و کارهای شهریور و آمادگی بچه ها برای رفتن به مدرسه
منم با لیا دارم درس های چهارم رو میخونم ،سوم رو مرور کردیم
در ماهذقبل هم کلاس ریاضی چهارم رفته باعث شد سوم رو مرور کنیم برای چهارم آینده شه
امسال تصمیم دارم از د ی جی لوازم تحریر بخرم به نظرم قیمت ها بهتره چون خودش میره خرید فقط لوازم بدرد نخوره فانتزی میخره
من پریروز ترشی بامیه سبز و ترشی لوبیا سبز گذاشتم
ترشی لوبیا هامو امسال درسته گذاشتم چون خیلی نازک و ترم بودن منم خرد نکردم سر و ته شون رو گرفتم با هویچ و سیر و فلفل تند و رب سس فلفل دلمه ای که خودم درست کرده بود درست کردم،نصف پایین ظرف ها رو آب نمک ریختم و نصف بالاشون رو سرکه ،(میتونید مخلوط هم کنید نصف سرمه نصف آب نمک ،مثلا دو لیوان آب نمک متمایل به شوری با دو لیوانسرکه بریزد داخل پارچ یا ظرفی هم بزنید بعد به ترشی اضافه کنید ) 
برعکس ترشی بامیه ام که این دفعه بامیه هام بزرگ بود (دفعه قبل ریز بودن ایندفعه درشت هستن حامد گیر داد نه درست میشه درست کن درست کردم واقعا هم شد تا درست میکنم حامد فرداش باز میکنه و قابل خوردن 🤣)بامیه ها رو ۱۵دقیقه داخل آب جوش میندازم میجوشه بعد شوک میدم در میارم داخل آب سرد مه داخلش یخ انداختم میندازم،سیر چند حبه درسته میندازم ،نعناع خشک و شوید خشک هم در چند مرحله موقع پر کردن داخل ظرف ترشی اضافه میکنم و فلفل سبز تند هم چند عدد از وسط نصف میکنم ،سرکه و آب نمک رو هم نصف نصف از هرکدوم اضافه میکنم هم میزنم بعد چیدن بامیه ها میریزم روشون
دفعه قبل بامیه هام ریز بود اصلا نپختم
سس فلفل دلمه قرمز هم تموم کردم تهش مونده بود که اونم اضافه مردم به ترشی ،من عاشق این سس قرمز هستم به حامد گفتم بازم چند میلو بخریم درست کنیم ،داخل املت ،نبمرو و جوجه کباب و کباب تابه ای و آب گوشت و ماکرونی و پلو ها مثل لوبیا پلو و مرغ خیلی خوشمزه میکنه