2777
2789
قربونت عزیزم این از لطف و مهربونیته ❤️ منم همیشه دوستای اینجا رو در نظرم دارم دوریم ولی دلامون بهم ن ...

دقیقا بینمون فرسنگ ها و میلومتر ها فاصله ی فیزیکی هست 

اما دلمون خیلی نزدیکه بهم😘😘

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا نوشتم اما بازم مینویسم طرز تهیه ترشی لیمو من که عالی میشهلیموها رو از وسط دو نیم کرده هسته ها ر ...

سلام عزیزم اره من ذخیره داشتم اینو ‌

ممنون که دوباره یادآوری کردی 

دستت درد نکنه عروس خوب و کدبانو

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

زهراجون ،گفتی که ریزه خواری نمیکنی و عادات غذایی ات هم تغییر نکرده ،پس به قول خودت سوخت و ساز بدنت ک ...

نه واقعا خیلی سخت نمیگیرم مثل دکترهای ی که رژیم میدن 

من الان ده کیلو کم کنم بیام رو ۶۰ و خورده ای به نظر خودم خوبه ،ببینم چی کار میکنم 

نه واقعا خیلی سخت نمیگیرم مثل دکترهای ی که رژیم میدن من الان ده کیلو کم کنم بیام رو ۶۰ و خورده ای به ...

موفق باشی عزیزم ..فقط قدم های کوچیک برای خودت تعیین کن تا اذیت نشی .مثلا ماهی ،نیم کیلو هم کم کنی خوبه  .اصلا به خودت سخت نگیر .🌹

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈

سلام دوستان عزیزم..حالتون چطوره ...🌹🌹🌹

امیدوارم خوب و خوش و سلامت باشین .

من هم این روزها بیشتر توی خونه ام و به کارهای عقب افتاده میرسم .

سلام دوستان عزیزم..حالتون چطوره ...🌹🌹🌹امیدوارم خوب و خوش و سلامت باشین .من هم این روزها بیشتر توی ...

سلام عزیزم ،ممنون ،خودت خوبی 🥰 

کلا شهریور یه جورایی شبیه اسفند هست ،کار زیاد درست میشه 😀

سلام عزیزم ،ممنون ،خودت خوبی 🥰 کلا شهریور یه جورایی شبیه اسفند هست ،کار زیاد درست میشه 😀

سلام زهراجون .حالت چطوره ..آره واقعا شهریور ،ماه پرخرج و پرکاریه .

راستی زهراجون نمیدونم تازگی سونوگرافی کلیه ها کبد رفتی یا نه ولی به نظرم سالی یکبار برو .

من پارسال رفتم سونوگرافی و گفت یه سنگ ۳ میلیمتری دارم ..از اون موقع سعی کردم بیشتر آب بخورم و رعایت کنم .دیروز دوباره رفتم گفت  احتمالا شن بوده و دفع شده .

خلاصه خوبه که سالی یکبار  سونو گرافی بریم من اگه نمی دونستم احتمالا رعایت نمیکردم و آخرش،کارم به سنگ شکن و جراحی می رسید .البته گفت کبدم یکم چربه ،با اینکه چاق نیستم ..البته خودم میدونم چرا ..چون سس مایونز خیلی دوست دارم و همیشه توی یخچال هست .حالا باید حذفش کنم و به جاش سالاد شیرازی با آبلیمو رو بزارم توی دستور کار.😅اصلا ساندویچ و سالاد بدون سس مایونز رو نمیتونم تصور کنم . ..😭😭😭

سلام بچه ها خوب هستید 

شهریور عست و کارهای شهریور و آمادگی بچه ها برای رفتن به مدرسه 

منم با لیا دارم درس های چهارم رو میخونم ،سوم رو مرور کردیم 

در ماهذقبل هم کلاس ریاضی چهارم رفته باعث شد سوم رو مرور کنیم برای چهارم آینده شه 

امسال تصمیم دارم از د ی جی لوازم تحریر بخرم به نظرم قیمت ها بهتره چون خودش میره خرید فقط لوازم بدرد نخوره فانتزی میخره 

من پریروز ترشی بامیه سبز و ترشی لوبیا سبز گذاشتم 

ترشی لوبیا هامو امسال درسته گذاشتم چون خیلی نازک و ترم بودن منم خرد نکردم سر و ته شون رو گرفتم با هویچ و سیر و فلفل تند و رب سس فلفل دلمه ای که خودم درست کرده بود درست کردم،نصف پایین ظرف ها رو آب نمک ریختم و نصف بالاشون رو سرکه ،(میتونید مخلوط هم کنید نصف سرمه نصف آب نمک ،مثلا دو لیوان آب نمک متمایل به شوری با دو لیوانسرکه بریزد داخل پارچ یا ظرفی هم بزنید بعد به ترشی اضافه کنید ) 

برعکس ترشی بامیه ام که این دفعه بامیه هام بزرگ بود (دفعه قبل ریز بودن ایندفعه درشت هستن حامد گیر داد نه درست میشه درست کن درست کردم واقعا هم شد تا درست می‌کنم حامد فرداش باز میکنه و قابل خوردن 🤣)بامیه ها رو ۱۵دقیقه داخل آب جوش میندازم میجوشه بعد شوک میدم در میارم داخل آب سرد مه داخلش یخ انداختم میندازم،سیر چند حبه درسته میندازم ،نعناع خشک و شوید خشک هم در چند مرحله موقع پر کردن  داخل  ظرف ترشی اضافه می‌کنم و فلفل سبز تند هم چند عدد از وسط نصف می‌کنم ،سرکه و آب نمک رو هم نصف نصف از هرکدوم اضافه می‌کنم هم میزنم بعد چیدن بامیه ها میریزم روشون 

دفعه قبل بامیه هام ریز بود اصلا نپختم 

سس فلفل دلمه قرمز هم تموم کردم تهش مونده بود که اونم اضافه مردم به ترشی ،من عاشق این سس قرمز هستم به حامد گفتم بازم چند میلو بخریم درست کنیم ،داخل املت ،نبمرو و جوجه کباب و کباب تابه ای و آب گوشت و ماکرونی و پلو ها مثل لوبیا پلو و مرغ خیلی خوشمزه میکنه 

سلام زهراجون .حالت چطوره ..آره واقعا شهریور ،ماه پرخرج و پرکاریه .راستی زهراجون نمیدونم تازگی سونوگر ...

سلام عزیزم خوبی ،ممنون خدا رو شکر 

آره واقعا موافقم ،علاوه بر خرج و مخارجش چون همش در و پنجره‌ها هم باز بوده یه خونه تکونی هم میفته گردن آدم 🤕 

اتفاقا تازگی سونوکرافی و آزمایش خون کامل رفتم ،یه مقدار مشکل داشتم ،بعضی موافع با عطسه ربزش ادرار داشتم دیگه بعد این چکاپ قرار شد عمل کنم ،البته هنوز نوبت عمل نزده ،ولی کبد چرب ندارم 

ما هم عادتای غذایی غلط داریم ،مثل سس مایونز و شیرینی و کیک و ..... 

همه چیزای خوشمزه مضرند 😭

سلام عزیزم خوبی ،ممنون خدا رو شکر آره واقعا موافقم ،علاوه بر خرج و مخارجش چون همش در و پنجره‌ها هم ب ...

آخی عزیزم ...چه عملی باید انجام بدی؟ با حرکات ورزشی درست نمیشد ؟این مشکل خیلی شایعه یکی از دوستانم هم  این طوریه ولی فکر نمیکردم چیز مهمی باشه .

سلام بچه ها خوب هستید شهریور عست و کارهای شهریور و آمادگی بچه ها برای رفتن به مدرسه منم با لیا دارم ...

سلام سارا جون خوبی 

چقدر خوب که با لیا کار کردی ،من با ماهان کار نکردم همش نگرانم بره کلاس گیر کنه ،حالا منم به امید خدا تو این فرصت باقیمونده باهاش یه مرور میکنم  

سارا جون هنرمند چه ترشیای هوس برانگیزی درست کردی 😋 

اتفاقا منم ده روز پیش ترشی بامیه درست کردم  خونه فامیلا خوردم خیلی خوشم اومد ،ازش پرسیدم گفت همینجوری خام داخل شیشه با سیر و فلفل 

شوک آب جوش و سرد برای چیه ؟ 

هنوز درشو باز نکردم ببینم خوب شده یا نه