2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها باز حامد و اذیت هاش بچه ها خواهرم قراره جشن نوزادی برای دخترش در تالار بگیره از قرار ما یک دو ...

سلام ساراجون .به خواهرت چیزی نگفتی ؟؟؟

به نظر من بگی بهتره ....درسته خواهرت اختیار  داره تو مهمونی ،هرکسی که دوست داره رو دعوت کنه ولی یک درصد فکر کن که تو نگی و آقا حامد هم نیاد به مهمونی .

بعد دوباره تو میمونی وسط ...خواهرت میگه چرا شوهرت نیومد ....شوهرت هم میگه ،غریبه ها رو به من ترجیح دادن ...!!

حالا بیا و درستش کن .

خب اون خانم اگه فامیل دوره ،دعوتش نکنید چی میشه مگه ..

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈
سلام ساراجون .به خواهرت چیزی نگفتی ؟؟؟به نظر من بگی بهتره ....درسته خواهرت اختیار داره تو مهمونی ،ه ...

مگبه خواهرم گفتم میگه یعنی چی باز این شروع کرد و فلان 

میگه تو هم نمیری لیا هم نمیره ما هیچ کدوم نمیریم 

اره فامیل نیست دوست خانوادگی 

خواهرم میگه بفهمه چی بگم و فلان نمی‌دونم که باز شروع کرد حامد 

هنوز قطعی خواهرم نگفتم صداش میکنه یا نه ،میگه دعوت می‌کنیم تو زمونه هست اون نمیفهمه مرد ها برای شام هستن میگم شوهرش رو ببینه و یا بفهمه 

خود حامد بفهمم اونجاشن وسط مهمونی میگم بیایید ما برسم جای اینا اینجاست نه ما

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

سلام دوستای عزیزممم

من واقعا اینروزا به شدت گیرم و در رفت و امد بخاطر پدرم و همزمان سرکار و پیگیری کارهای پزشکی خودم

اگر نمیام علتش اینه که گاهی وقت نمیکنم دست به گوشی بزنم و مدام درحال کار کردنم

ترانه جان چه خبر خوبی😍

خوشحالم مامان شدی 

دوستان راست میگن هاااا این حجم از تودار بودن باریکلا داره واقعا

الهی نی نی جونت زیر سایه خودت و همسرت قد بکشه 

ممنونم ازت برای دعایی که برای من کردی❤️

دخترشاداب جان 

من واقعا نمیدونم چی بهت بگم

چون الان اصلا ذهنم متمرکز نیست

ببخشید😔 میترسم چیز استباهی بگم بهت

شهلا جون

پیشنهادت خیلی خوبه 

بنظر منم اگر روزمره نمیتونیم باشیم یکی دو روز تعیین کنین در هفته اگر کسی تونست بیاد باهم گپ بزنیم در مورد اتفاقا طول هفته 

دوستای قشنگم ممنونم از همتون برای بابام دعا می کنید و جویای احوالش هستید❤️

سعی کردم تند تند بخونم و جواب بدم

عه ماشالله بهش.. .کیان جون هم امسال میره دوم .😍😍راستی کاوه جون چطوره ،راه میره ...؟

آره میره دوم😍😍😍

آره کاوه همون یه سالگی راه افتادحرف میزنه پوشک هم گرفتم 😍 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام پاییزجون شکر بهترمحقیقتش نمیتونم تشخیص بدم نمیدونم مدلش اینجوریه یاازمشکلاتهچون تاالان مشکل د ...

چندساله زندگی مشترک رو شروع کردین؟ حتما با یه مشاوره مشورت کن...بنظرم کسی که سرده دنبال بهونه اس و مشکلات رو بهونه میکنه وگرنه زندگی بالا وپایین داره نمیشه که...

بچه ها باز حامد و اذیت هاش بچه ها خواهرم قراره جشن نوزادی برای دخترش در تالار بگیره از قرار ما یک دو ...

سلام سارا من جای خواهرت بودم با همچین آدمی رفت و آمد نمیکردم به خواهرت بگو خودتم حال نمیکنی اون طرف باشه تو جشن...منظورم اینه فقط از جانب آقا حامد نگو 

مگبه خواهرم گفتم میگه یعنی چی باز این شروع کرد و فلان میگه تو هم نمیری لیا هم نمیره ما هیچ کدوم نمیر ...

یه جایی باید این ارتباط قطع بشه این جشن هم بهترین فرصت هست خواهرت که دعوت نکنه طرف بهش برمیخوره احتمالا و این ارتباط غلط قطع میشه. 

مگبه خواهرم گفتم میگه یعنی چی باز این شروع کرد و فلان میگه تو هم نمیری لیا هم نمیره ما هیچ کدوم نمیر ...

ساراجون من میدونم که خواسته آقا حامد غیر منطقیه و نباید توی این مساله دخالت کنه ولی با حرفایی که تو راجب اون خانم گفتی ،یه جورایی هم میتونم درکش کنم .چون آقا حامد فکر میکنه... اون خانم شان و شخصیت مجلس شما رو پایین میاره .

مجبوری  یه وقت هایی تو هم کنار شوهرت وایسی .وگرنه توی زندگی خودت باید تاوان بدی .

به نظر من خواهرت میتونه به خواسته تو و شوهرت احترام بزاره و اون خانم رو دعوت نکنه ..هیچ اتفاقی هم نمیافته .

اگر گوش نکرد تو  مجبوری نری وگرنه اون مهمونی برات دردسر میشه و به نظر من ارزشش رو نداره ،زندگیت رو تلخ کنی .

همسر من روی،یکی از فامیلام حساسه ،هرجا اون هست نمیره .دلیلش اینه که قبلا خواستگار من بوده ...این مسائل برای همه هست.

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈
یه جایی باید این ارتباط قطع بشه این جشن هم بهترین فرصت هست خواهرت که دعوت نکنه طرف بهش برمیخوره احتم ...

سلام افسانه جان 

انگار نمیخواد دعوت کنه 

چون هم دوست خانوادگی هم از همسایه های کوچه پایین تره میگه از همسایه ها میفهمه میگه اونوقت دو سه تا همسایه دعوت کنیم بقیه رو نه تا نفهمه 

همسایه ها هم زیاد با اون ارتباط ندارن اما میترسیم از بگیشون بفهمه 

مامانم میگه بفهمه هم فطع رابطه کنیم چیکار کنیم دیگه نمیشه تو ناراحت شی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست