2777
2789
روابط زناشویی خیلی ربطی،به استرس نداره .

میگن مردا دودسته ان یاتومشکلات بارابطه به ارامش میرسن یا از رابطه سردمیشن

نمیدونم راسته یانه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
۵یا۱۱۶:۴۱۱۷:۲۱۱۸:۴۱۱۹:۵۱۲۰:۳۱۲۱:۴۱۲۲:۳۱۲۳:۳۱۲۴:۴۱۲۵:۳۱۲۶:۴۱۲۷:۶۱۲۸:۵۱۲۹:۴۱۳۰:۳۱۳۱:۵۱۳۲:شاغل نیستم۱۳۳ ...

سلام شاداب جون .مرسی که به همه سوال ها پاسخ دادی .

طبق نمراتی که توی تست ها  بدست آوردی ،تو طرحواره اطاعت و طرحواره ایثارگری رو داری .البته تعدادطرحواره ها  ۱۸ تاست و چون تعداد سوالاتش زیاده ،اینجا امکانش نبود ولی مطمئن بودم که این دوتا رو داری .

افرادی که این طرحواره ها رو دارن : نیازهای خودشون رو نادیده میگیرند و خواسته ها و هیجانات خودشون رو مطرح نمی کنند چون احساس میکنند که دیگری ،ناراحت میشه .

خشم شون رو ابراز نمیکنند و توی خودشون میریزند که گاهی به حالت انفجاری اون رو بیرون میریزند و بعد احساس گناه میکنند و ببعداز مدتی دوباره  به همون حالت قبل برمیگردند.این جمع شدن تدریجی خشم ممکنه باعث بیماری های جسمی بشه که ریشه عصبی داره مثل :,مشکلات گوارشی ،کمردردها،مشکلات پوستی،قلبی عروقی...این افراد نسبت به رنج دیگران حساسیت بیش از حد دارند (مثل تو که بعد از اینکه با مادرشوهرت حرف زدی و دیدی ناراحت شد بلافاصله احساس گناه کردی انگار که تو مقصری )

این افراد ازخود گذشتگی بیش از حد دارندو اینطوری احساس کفایت میکنند و درعین حال هم از دست خودشون ناراحت هستن ...و به طورکلی تکلیفشون با خودشون معلوم نیست.

دلیل این طرحواره هم یا الگو گرفتن از والدینه یا تقویت های اجتماعی ،مثل حرفایی که توی بچگی بهمون میزدن که اگه میخوایم آدم خوبی باشیم باید همیشه کوتاه بیایم و دیگران رو ناراحت نکنیم .!!!

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم همین فکرمیکنم تا ببینم چی میشه

ولی این ازخود گذشتگی بیش از حد  ،برای آدمی مثل همسر تو 

پنهان کاری میکنه ..دروغ میگه و قدرشناس نیست  نه تنها کمک نیست بلکه بهش ضربه میزنه .چون رفتار تو و اینکه هر دفعه کوتاه میای باعث شده که خودمحوری همسرت ،بیشتر بشه .

یک شعاری توی،خانواده درمانی داریم و اون اینه :اگر قرار باشه که یک سیستمی مثل خانواده ،با له شدن یک شخص ،حفظ بشه به درد نمیخوره ....درصورتی که شعار سنتی توی جامعه برعکسه و میگن به هر طریقی،شده سیستم رو حفظ کنید حتی اگر اون شخص له بشه .!!!

به هر حال چون تو این طرحواره ها رو داری حتی اگر جدا بشی هم باز غصه میخوری،و عذاب وجدان میگیری ..حتی اگر طلاق بگیری و بخوای دوباره ازدواج کنی بازهم جذب یه آدمی میشی که عین همین همسرت باشه چون ما جذب آدمایی میشیم که طرحواره های مارو فعال میکنند.

توصیه من بهت اینه که به هیچ عنوان فعلا بچه دار نشو ،دنبال کارهای آزمون و استخدامت برو تا بتونی درآینده روی پای خودت وایسی و به خاطر مسائل مالی مجبور نشی که تو این زندگی بمونی.یه کتابی هم هست که خیلی بهت کمک میکنه حتما حتما اون رو بخون تا خودت رو بهتر بشناسی .ما آدم ها تا وقتی که خودمون رو نشناختیم ممکنه هزاران بار اشتباه کنیم وبلا سرمون بیاد ولی هیچوقت نفهمیم که ریشه مشکل از کجاست..؟؟

زوج درمانی در تخصص من نیست ولی چندتا سوال توی زوج درمانی ازت میپرسن که من برات مینویسم ،بشین فکر کن و صادقانه به خودت جواب بده ..

۵ سال دیگه ،خودت رو توی همین زندگی چطور ارزیابی میکنی ؟

۱۰،سال دیگه چطور ؟اگه شوهرت عوض نشه و ۱۰ سال دیگه هم همین رفتارها رو داشته باشه چی ؟

اگر یکی از دوستان صمیمی ات ،همین شرایط تو رو داشت ،چی بهش میگفتی ؟بهش میگفتی چیکار کنه ؟

سود و زیان ،موندن تو تو این زندگی چیه ؟ 

جواب این سوال ها رو برای خودت روی کاغذ بنویس و بهشون فکر کن .این بهت بینش بیشتری میده تا بتونی از زاویه بهتری  به زندگیت نگاه کنی .

کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید درباره طرحواره هاست .حتما ترجمه دکتر حمید پور رو بگیرید بقیه ترجم ...

عزیزم

من خیلی دوست دارم تست بزنم و طرحواره ای که درگیرشم برام مشخص بشه

میتونی راهنماییم کنی؟

اره واقعا تعجب کردم به این راحتی قبول کرد🤣

ساراجون 

خوبی؟

من فکر میکنم با اینکه آقا حامد درخواستش غیرمنطقیه و مهمونی شما نیست نباید نظر بده

تو این شرایط خانواده ت باید بین تو و دیگران 

شما و آقاحامد رو ترجیح بدن

و خوشحالممم مامانت این تصمیم رو گرفته❤️

ساراجون خوبی؟من فکر میکنم با اینکه آقا حامد درخواستش غیرمنطقیه و مهمونی شما نیست نباید نظر بدهتو این ...

سلام حنا جان 

حامد همیشه اذیت میکنه 

اره بیچاره مامانم اینا باز به خاطر من کوتاه اومدن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید درباره طرحواره هاست .حتما ترجمه دکتر حمید پور رو بگیرید بقیه ترجم ...

فک‌کنم توی ایران صدا کتاب صوتیش رو دیدم

برم دان کنم 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

سلام حنا جان حامد همیشه اذیت میکنه اره بیچاره مامانم اینا باز به خاطر من کوتاه اومدن

کاملا درکت میکنم 

حق داری 

منم بدم میاد کسی برای دیگری تعیین تکلیف کنه

خصوصا که بدونه تو دوست داری بری و خانوادت هم دوست دارن باشی

یه جورایی حس سواستفاده میده به آدم

ولی سارا 

هرگلی یه خاری داره

چه میشه کرد 

بازم شکر که مامانت عاقله و تو براش مهمی❤️🤲🏻

کاملا درکت میکنم حق داری منم بدم میاد کسی برای دیگری تعیین تکلیف کنهخصوصا که بدونه تو دوست داری بری ...

دقیقا تمام اون حس ها رو دارم 

اره عزیزم 

منتظر تلافی هستم به موقع اش تلافی میکنه سانسا از. کسی از فامیلاشون هم دشمن نیستم بگم اون نباید بیاد وگرنه من نمیام 

اره فداشون شم همیشه از خودگذشتگی میکنن

عزیزممن خیلی دوست دارم تست بزنم و طرحواره ای که درگیرشم برام مشخص بشهمیتونی راهنماییم کنی؟

سلام حناجون .توی گوگل بزن تست طرحواره ..اولین سایتی،که میاد :ای سنج  هست که سایت خوبیه ..۲۳۲ تا سوال هست که جواب میدی و تفسیرش میاد .تستهایی که تعداد سوالاتش کمتره ،همونه ولی همه طرحواره ها رو نشون نمیده .

جالبه که طرحواره ها روی انتخاب دوست ،همسر ،روابط بین فردی و خیلی چیزای دیگه تاثیر داره بدون اینکه خودمون دلیلش رو بدونیم .