2777
2789
عنوان

انجمن حال خوب،توروخدا بیایید😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 38 پست

فقط باید بخوای که حالت خوب باشه آدم خودش میتونه دلیل حال خوب وبد خودش باشه

قبول دارم یسری مشکلات وشرایط سر راهمون قرار میگیرن باعث اذیت وآزارمون میشن

ولی هرچی بیشتر ب اون مشکلات فکر کنی بها بدیم همونقدرم ازارمون میدن

اگه نتونیم مشکلی رو برطرف کنیم چرا باید اینقد غرق بشیم تا روح وجسممون رو خسته ونابود کنه به مرور

ما ب دنیا اومدیم تا درست زندگی کنیم وعاقل وصبور باشیم در برابر تمام پستی وبلندیای زندگی🫂😊

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنه تیه ریمن و لرزه 🦁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم برای هر حاجتی که دارین استغفار هفتاد بندی امیرالمومنین علیه السلام رو بخونید.برای رزق و روزی و حاجت روایی تآثیر داره.با توجه به معنی و اعتقاد و حضور قلب  بخونید.ان شاالله سلامت باشید و حاجت روا.

توی یه تاپیک راجع به استغفار هفتاد بندی امیرالمومنین علیه السلام براتون گذاشتم و ازم پرسیدین چطور بخونم، خواستم اینجا بهتون بگم چون اون تاپیک قفل شداونجا نشد جواب بدم، استغفار هفتاد بندی امیرالمومنین علیه السلام هفتاد بند داره،توی اینترنت راجع بهش سرچ کنید و بخونید.نوشته که حضرت علی(ع) به یک مرد عرب چی گفتن، و به نظر خوده شخصه من شبها و یا روزها میشه خوند اگه کامل بخونید که خیلی بهتره،و اگر نمیتونید شبی ده بند رو بخونیدتا توی یک هفته تموم بشه و دوباره شروع کنید بخونید.وقتی میخونید با توجه به معنی و اعتقاد و توجه بخونید.ان شاالله سلامت و خوشبخت و حاجت روا باشین به خیر و خوشی🌺🍀🌷

راستی توی نی نی سایت تاپیک راجع به استغفار هفتاد بندی امیرالمومنین علیه السلام زیاد هست بخونید. و هم چنین تاپیک در مورد استغفار کردن و ذکر استغفار زیاد هست بخونید خیلیا حاجت روا شدن. ان شاالله شما هم سلامت و خوشبخت و حاجت روا باشین به خیر و خوشی🌺

کُلآ استغفار کردن خیلی معجزه میکنه،، خیلی باعث حاجت روایی میشه هم سلامتی هم رزق و روزی هم خواسته های دیگه باید با توجه به معنی و اعتقاد و حضور قلب بگید.استغفرالله ربی و اتوب الیه،،،، استغفرالله  هم هست،توی نی نی سایت و اینترنت سرچ کنید و بخونید.ان شاالله سلامت و خوشبخت و عاقبت به خیر باشین گلم🌺🍀🌷

کُلآ استغفار کردن خیلی معجزه میکنه،، خیلی باعث حاجت روایی میشه هم سلامتی هم رزق و روزی هم خواسته های ...

ممنون عزیزم،دستتون درد نکنه،انشالله حاجت روا بشید❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹🌹

کاربری سال ۹۶ هستم.