2777
2789
عنوان

انجمن حال خوب،توروخدا بیایید😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 38 پست
پیشنهادم کتاب مامان و معنای زندگی و کلا کتابای روانشناسی که تخصصی نباشن بهت کمک میکنن به هیچ وجه کتا ...

ممنون دوست عزیز.راستش وضع مالیم خوب نیست.باشگاه نمیتونم برم.مدیتیشن هم توی باشگاه انجام میدن؟

کاربری سال ۹۶ هستم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون دوست عزیز.راستش وضع مالیم خوب نیست.باشگاه نمیتونم برم.مدیتیشن هم توی باشگاه انجام میدن؟

نه تو خونه سرچ کن تو گوگل دو سه تا دانلود کن هر روز همونارو انجام بده روزی ۱۰ دقیقه وقت بذاری کافیه 

ورزشم کلی تو یوتیوب هست که انجام بدی حتما لازم نیس بری باشگاه 

کتابم بصورت پی دی اف هست 

خودتو حبس نکن تو خونه بیا بیرون بین مردم بهت کمک میکنه

من انرجیم نصب کردم باهاش تو خونه ورزش میکنم، کتاب کتابخانه نیمه شب و مغازه خودکشی خیلی کمکم کرد. انیمیشن قشنگی هم داره مغازه خودکشی. فیلم اتاق قرمز هم کمکم کرد ی فیلم روانشناسی ترکی هست.کلا فیلم های خوب ک بهت بگن فقط تو تنها نیستی ک این مشکلات داری.  نماز خییییلی مفید بود برام. ارتباط خودمونی و دلی با اهل بیت بخصوص امام رضا.اگه زیارتش بتونی بری ک دیگه محشره. من سالی سه دفعه میرفتم تو دوران افسردگی. دیدن هنر بقیه مث نقاشی نقاش ها. خواب خوب. دمنوش های ضدافسردگی مث بابونه و گل گاو زبون. اینا حقیقتا افسردگیمو خوب کردن. 

من انرجیم نصب کردم باهاش تو خونه ورزش میکنم، کتاب کتابخانه نیمه شب و مغازه خودکشی خیلی کمکم کرد. انی ...

ممنون دوست عزیز.دعا کن برام ،منم خوب بشم

کاربری سال ۹۶ هستم.
عزیزم تلگرام هستی؟ ی روانشناس اونجا حرف میزنه حال منو خیلی خوب میکنه خاستی برات میفرستم

نه عزیزم متاسفانه ندارم.توی ایتا کانال نداره؟یا واتساپ؟

کاربری سال ۹۶ هستم.

ببخشید نتونستم جواب بدم اسی  تاپیکو قفل کرد 

خیلی ممنون نظر لطف شماست نسبت به من 

کلا ورزش انگیزه میده به آدم 

شما هم میتونی پیاده روی کنی 

هر روز صبح نیم ساعت پیاده روی کن 

یه سری ورزش ها هم تو خونه هست که میتدنید انجام بدید

عضو کتاب خونه نزدیک محلتون بشید و کتاب بخونید..

تاثیرشو خیلی خیلی زود در زندگیتون میبینید🥰

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

ببخشید نتونستم جواب بدم اسی تاپیکو قفل کرد خیلی ممنون نظر لطف شماست نسبت به من کلا ورزش انگیزه میده ...

ممنون عزیزم.اصلا کلا حرفاتون هم خیلی به دل میشینه.چند سالتونه؟بچه هم دارید؟

کاربری سال ۹۶ هستم.
ممنون عزیزم.اصلا کلا حرفاتون هم خیلی به دل میشینه.چند سالتونه؟بچه هم دارید؟

مرسی🥺🥰 

۲۶ سالمه 

نه بچه ندارم 

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

مرسی🥺🥰 ۲۶ سالمه نه بچه ندارم

انشالله همیشه موفق باشی تو زندگیت.اگه براتون مقدوره  همیشه بهم پیام امیدوار کننده و انرژی بخش بفرستین.میدونم درخواست بزرگی هست و شاید وقت نداشته باشین.ولی همیشه دوست دارم با کسی درد و دل کنم و حرف بزنم.الان گریه م گرفته

کاربری سال ۹۶ هستم.