2777
2789

اولش بگم که تاپیک های قبلی من به هیچ عنوان به کسی مربوط نمیشه هرکس میاد اینجا ک راهنمایی بگیره نه سرکوفت بشنوه نمیتونی راهنمایی کنی لطفا نیا تاپیک ..خانوما تاپیک قبلم هست تو عقدم بعد حامله شدم دوماه دیگه عروسیمه .. الان چهارهفتمه.. خانوما شوهرم به هیچ عنوان راضی به سقط نیس خانوادشم میگن عروسی کنید.. ولی مامان من راضی نیست میگه منو سرافکنده کردی ابروم بردی.. من الان خونه نامزدم هستم مامانم میگه بیا خونه خودمون تا ببرمت دکتر بندازی.. منم میترسم برم شوهرم بعدا بفهمه وای اگه بفهمه سقط کردم قیامت به پا میکنه و مطمئنم بعدشم میشه طلاق الان بین دوراهی گیر کردم نمیدونم به حرف نامزدم و خانوادش بچمو نگه دارم و عروسی بگیریم یا به حرف مامانم برم بندازم تو رو خدا بگین چه غلطی کنم .. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف مادرت منطقی نیست شما محرم بودین 

درسته توی جامعه جا نیفتاده اما از لحاظ قانونی و شرعی هیچ مشکلی نداره 

من توی شرایط شما باشم بدون گرفتن مراسم عروسی میرم سر خونه و زندگیم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

سقط نکنیا بعضی وقتها اولی رو سقط کنی واسه حاملگی بعدیت خطرناک میشه.گناه که نکردی 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

همین هفته برو بندازش به نامزدت هم نگو 

بعد یماه الکی با مادرت نقشه بکش ک بگن ضربه خوردی از یجا افتادی بچت هم افتاده یجوری نقش بازی کن

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش