2777
2789
عنوان

ضدافتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فلوید پریم (حدود300)

فلوید الارو (حدود 500)

ژنو هم خوبه

درماتیپک خوب نیست

لافارر هم یه سریا باهاش جوش می زنن مثلا خودم . تو سایتم دیدم یه سریا گفتن جوش زدیم

مای هم تقریبا برند ضعیفیه پیشنهاد نمی کنم

بقیه برند ها هم معتبر نیستن

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

ضدآفتاب بی نقص میخوای فقط سیسپرسا 

سبککککک یه من هم بزنی بازم چیزی رو پوست احساس نمیکنی ، مات مات اصلا رو پوست حالت چرب و براق نیست ، محافظت فوق بالا 

روشن کننده هم هس یه مدت بزنی بعدش پوستت قشنگ ۲-۳ درجه روشن تر و شفاف تر شده به خاطر وجود نیاسینامید و ویتامین سی 

ضدآفتاب بی نقص میخوای فقط سیسپرسا  سبککککک یه من هم بزنی بازم چیزی رو پوست احساس نمیکنی ، مات ...

خوب شد گفتی ک ویتامین سی داره چون من پوستم حساس ب ویتامین سی 

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  
فلویید مناسب چ پوستی

فلوید کلا بهتر از کرمه

اسی گفته پوست چرب می خواد

پریم کلا یه دونه فلوید داره با اس پی اف 50 رنگشم سفیده

الارو دو تا داره یه دونه اس پی اف 50 که اون خوبه نارنجی پر رنگه

من پوستم خشک چی استفاده کنم گلم 

عزیزم شما هم می تونی پریم و الارو استفاده کنی . مناسب انواع پوست هست . اس پی افشم بالاس مناسب تابستونه . البته الارو یه فلوید فزیکال هم داره ولی خب اس پی افش 30 هست که پایینه . همون اس پی اف 50 بگیرید خوب هست