2777
2789
عنوان

اونایی ک کیسته تخمدان دارن یا داشتن بیان لطفا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 74 پست
سلامت باشی عزیزم دارو مصرف میکردم گلم چون اصلا تخمک گذاریم نامنظم بود و گاهی دو ماه پریود نمیشدم پ ...

انشاءالله همیشه سلامت باشید ❤️ ممنونم

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

همچنین عزیزم . شماهم نگران نباشید میخواستم بگم چیز خاصی نیست  من خودم بار اول که فهمیدم کیست د ...

آره ولی من اصلا پریود نمیشم ک بره دکتر بهم دارو داد گفت بخور ک پریود بشی ببینیم میره یا ن💔

این کاربری تعلیق شده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم عزیزم 😓 اون پودر و قرص دوفاستون رو نداده بهم فقط متفورمین داده که یه دکتر دیگه میگه متفور ...

اتفاقا متفورمین تاثیر مستقیم داره

دکتر من فوق تخصص نازایی و آی وی اف هست 

می‌گفت کنترل قند بدن خودش تخمدان رو قوی میکنه واسه تخمک گذاری

متفورمین هم که قند رو تنظیم میکنه

پریودت منظمه؟ سونو دادی واسه رشد فولیکول هات؟ چون من ماه آخر سونو دادم گفت واسه رشد فولیکول هات لتروزول بخور 

شبی دو تا لتروزول خوردم همون ماه هم باردار شدم

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

راستش من قبلن هم پریودیم منظم نبود ولی کیست نداشتم علتش نامشخص بود یهو خوب شد پریودیم. دوباره الا ...

نه بابا استرس نگیر اصلا 

من دو ماه یه بار پریود میشدم اوضاعم خراب بود با یه قرص پریودم منظم شد

سلام عزیزم من کیست داشتم لکه بینی داشتم گاهی هم مثل آتشفشان خونریزی داشتم 🤦🏼‍♀️ با دارو و ورزش و ر ...

چه رژیمی گرفتی شما؟

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

آره ولی من اصلا پریود نمیشم ک بره دکتر بهم دارو داد گفت بخور ک پریود بشی ببینیم میره یا ن💔

اونم مطمینم به امید خدا درست میشه💕 منم بار دوم که رفتم پریود نمی‌شدم اما دقیقا همون روز که رسیدیم مطب پریود شدم و دیگه آمپول نزدم . من علایم پریود داشتم اما پریود نمی‌شدم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

اتفاقا متفورمین تاثیر مستقیم داره دکتر من فوق تخصص نازایی و آی وی اف هست  می‌گفت کنترل قند بد ...

من برای بارداری نمی خوام ‌.میترسم یائسه بشم چون دیگه یا پریود نمیشم یا خیلی کم و دیر به دیر 😓 ببینید آخه متفورمین دیابتی ها میخورن من قندم خیلی وقتا میوفته تازه . بد نیست متفورمین برام؟ و اینکه اضافه وزن هم در حد ۵ الی ۷ کیلو دارم فقط 

✅️🦋👌🍀

نه بابا استرس نگیر اصلا  من دو ماه یه بار پریود میشدم اوضاعم خراب بود با یه قرص پریودم منظم شد

راستش من دارو مصرف کردم با پریود ای منظمی که داشتم رفتم سونو هردوطرفم جواب داد و دوتا فولی ۱۸داشتم ینی میشه این ماه باردارشم ،دل تو دلم نیست

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

چه رژیمی گرفتی شما؟

رژیم حذف شیرینی و شکلات ( فقط هفته ای یک بار میخوردم) 

و کربوهیدرات رو کم کردم

ورزش هم میکردم توی خونه رقص و پیاده روی و زومبا

من برای بارداری نمی خوام ‌.میترسم یائسه بشم چون دیگه یا پریود نمیشم یا خیلی کم و دیر به دیر 😓 ببینی ...

عزیزم واسه پریود شدنت چرا دارو نداد پس 

آزمایش های هورمونی هم دادی؟ 

من قندم ۸۷ بود گلم یعنی پایین بود ولی همیشه متفورمین رو میخوردم چون شوک میداد به بدنم و خوب بود واسه تقویت تخمدان

گلم من پلی کیستیک بودم  پودر اینوفولیک ، قرص متفورمین و قرص دوفاستون می‌خوردم

با توجه به امضات،همین الان توی یه تاپیک دیگه داشتم در این مورد با یه خانوم دیگه صحبت میکردم! بهش گفتم سال ۹۸،شصت درصد قتلهای تهران شوهر کشی بوده،ولی هیچکس خبر نداره،اما اگر یه زن سیلی بخوره تمام دنیا میفهمن! برگشته به من میگه زن ستیز🤦 فکر کنم باید بریم دست اون خانمهارو ببوسیم و ازشون تشکر کنیم

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

بدنسازی خوبه به نظرتون ؟

فیتنس واسه خانوما عالیه ولی اگه شرایط باشگاه رفتن نداری توی خونه هم میتونی با کلیپ ورزش کنی 

من کلیپ ریخته بودم روی فلش وصل میکردم به تلویزیون ورزش میکردم

عزیزم واسه پریود شدنت چرا دارو نداد پس  آزمایش های هورمونی هم دادی؟  من قندم ۸۷ بود گلم ...

یه داروی تقویت رحم داد فقط اسمش فلو بل هست .

نه ندادم یعنی دکتر نگفت آزمایش هورمونی بدم .فقط همون گفت تغییر سبک زندگی . شبا سر ۱۱ شب باید خواب باشی .ورزش منظم. حذف قند و شیرینی غیر طبیعی و متفورمین و فلو بل داد .همین 🥺

✅️🦋👌🍀