امشب مادرشوهر پدرشوهرم از شهرستان اومدن خونمون مادرشوهرم میخواد بره دکتر چند روز اینجا میمونن.خواهرشوهرمم اینجا شام بود ..از ساعت ۳ بشور بساب بپز هنوز کارم تموم نشد تو آشپزخونه .الان پاهام داره میترکه از درد .من پیش شوهرم نخوابم خوابم نمیبره خواهشا مسخره نکنید چون واقعا نمیتونم بخوابم .ما مهمون خونمون اومدنی پیش هم نمیخوابیم پیش مهمونا میخوابیم ...آنقدر غلط زدم دارم دیوونه میشم .همه از ساعت ده ونیم خوابن من هنوز خوابم نبرده .تف تو این شانس .دارم دیوونه میشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم خسته نباشی منم بدنم خیلی زود خسته و دردی میشه خیلی دوست دارم انرژی داشته باشم مهمونی بدم ولی واقعااا از نظر جسمی کم میارم و داغون میشم . اشکال نداره چند روز بیشتر نیستن بلاخره جوانی مادر شوهرت واسه همین شوهری که توی بغلش آروم میخوابی صرف شده . پس بهش احترام بذار تا با دل خوش بره